...в събота от колко часа ще заседнем бе колеги? То още не е дошъл дена.., ама на мен вече ми се сяда на маса!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Копринка и назад...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Pecho написа:blagun написа:Бай Благунннн говори: ...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
ся варналии последно откъде ше минавате??? аз със сигурност ще пътувам в събота, тъй че ако ще минавате през Ахелой може да ме заберете от там, от Каблешково, от Бургас, от Айтос... отдето кажете...чакам да ми ударите 1 жица щото повече достъп до нет няма да имам сигурно до съботап.п. 0889425828 КуниFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Yavor написа:Я местните кажете - като стигна Казанлък - накъде карам, не че не мога да питам някъде, ама все пак?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
peho написа:Като идваш от Ст.Загора продължаваш по пътя за София по подбалканския път и като подминеш Казанлък,ще видиш къде се отделя в ляво за Копринка,трябва да има табели.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
donnna написа:ся варналии последно откъде ше минавате??? аз със сигурност ще пътувам в събота, тъй че ако ще минавате през Ахелой може да ме заберете от там, от Каблешково, от Бургас, от Айтос... отдето кажете...чакам да ми ударите 1 жица щото повече достъп до нет няма да имам сигурно до съботап.п. 0889425828 Куни
Коментар
-
snake написа:peho написа:Като идваш от Ст.Загора продължаваш по пътя за София по подбалканския път и като подминеш Казанлък,ще видиш къде се отделя в ляво за Копринка,трябва да има табели.
Коментар
-
snake написа:Влизаш в града и караш само направо по главната до като стигнеш центъра и от дясно ти се пада един фонтан,там точно има и светофар.Точно там трябва да завиеш на ляво и да продължиш на право. След това виждаш един мост и се качваш по него,от там трябва да има табели.Кара се само направо около 4-5 км и после завиваш на ляво и може минеш през селото или по околовръстният път на селото."[/i]Ще се намеси ли наистина някой от региона да обясни как от Стара Загора най-лесно се стига до Копринка ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Бе с карта не се ли опраате бе..? ... ба маа му.., на мене карта ми дай... и адрес... и намирам секви места... Кви шофьори.., че и с топки... сте, шви съ не знай..!!? :DДа питам.., щот много ви разхвърляни темите... и неат проследяванката..: Всички ли сте в "Роза"..? .., дали неа се намерят места "на место"... по другите хотели..? - Котвата.., Лазур..?! Неам претенции към никого за места.., щот се включих баш... след изтичането на секвите срокове.., ама па иам желание да се включа... и шнапраа сичко възможно да изнощувам по бреговете на язовира нощта срещу 22, за да напълня очите с и спомените с емоции от отношения с фиаткаджии..! А генералния резон е шоуто на Царевец.., дет шдоем със сигурност! - шви вида начи.., при сички положения! @ Миро.., неа ми се сърдиш, че ръса остротии тъдеве.., нал тъй?!
Коментар
-
Tornado написа:Yavor написа:Я местните кажете - като стигна Казанлък - накъде карам, не че не мога да питам някъде, ама все пак?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар