Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Копринка и назад...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...в събота от колко часа ще заседнем бе колеги? То още не е дошъл дена.., ама на мен вече ми се сяда на маса!

Коментар

Аве колеги дали има още едно място за спане и ако има дали може да ме запишете

Коментар

Pecho написа:
        blagun написа:
        Бай Благунннн говори: ...
        Предлагам на магистралата след караулката на КАТ (околовръстното), при заведенията (нали ги има?), срещу Църна маца. За час - да предложат хората с по-трудно ставане! :D
        Хайде на Лукоила там,Колеги, само аз и Peho ли ще тръгнем от София??????????
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Pinky написа:
          Аве колеги дали има още едно място за спане и ако има дали може да ме запишете
          Тръгвай, все ще се намери едно и за теб
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
            Колеги, само аз и Peho ли ще тръгнем от София??????????
            ку доете до Варна... ше станем повече!

Коментар

Yavor написа:
              ......Я местните кажете - като стигна Казанлък - накъде карам, не че не мога да питам някъде, ама все пак?
              Като идваш от Ст.Загора продължаваш по пътя за София по подбалканския път и като подминеш Казанлък,ще видиш къде се отделя в ляво за Копринка,трябва да има табели.

Коментар

Аз също тръгвам в събота сутринта.Да се чакаме в лентата за спиране след караулката както предложи Pecho.

Коментар

ся варналии последно откъде ше минавате??? аз със сигурност ще пътувам в събота, тъй че ако ще минавате през Ахелой може да ме заберете от там, от Каблешково, от Бургас, от Айтос... отдето кажете...чакам да ми ударите 1 жица щото повече достъп до нет няма да имам сигурно до съботап.п. 0889425828 Куни
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Yavor написа:
                    Я местните кажете - като стигна Казанлък - накъде карам, не че не мога да питам някъде, ама все пак?
                    Кво се правиш пък ти?Я вземи се обади като тръгнеш да уточним времето ти за навлизане у Казанлъшко за да те чакам на авариини нейде.По горното важи за всички участници в мероприятието които не знаят как да стигнат до въпросното място.GSM 0898 743 201 звънете без да се притеснявате ако не възникне нещо непредвидено ще гледам да съм в помощ на всеки.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

peho написа:
                      Като идваш от Ст.Загора продължаваш по пътя за София по подбалканския път и като подминеш Казанлък,ще видиш къде се отделя в ляво за Копринка,трябва да има табели.
                      На мен пък ми дадоха следния маршрут: "След като влезнеш в Ст.З караш само по бул.9-ти септември и излизаш от града като тръгваш по Казанлъшкото шосе. Влизаш в града и караш само направо по главната до като стигнеш центъра и от дясно ти се пада един фонтан,там точно има и светофар.Точно там трябва да завиеш на ляво и да продължиш на право. След това виждаш един мост и се качваш по него,от там трябва да има табели.Кара се само направо около 4-5 км и после завиваш на ляво и може минеш през селото или по околовръстният път на селото."Ще се намеси ли наистина някой от региона да обясни как от Стара Загора най-лесно се стига до Копринка ?
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

donnna написа:
                        ся варналии последно откъде ше минавате??? аз със сигурност ще пътувам в събота, тъй че ако ще минавате през Ахелой може да ме заберете от там, от Каблешково, от Бургас, от Айтос... отдето кажете...чакам да ми ударите 1 жица щото повече достъп до нет няма да имам сигурно до съботап.п. 0889425828 Куни
                        ...на Айтос ше се сберем с тебе. Като тръгнем от Вн, ше ти звъннем.. .а ти за час и половина ше моеш да се стегнеш и да дойдеш предполагам. После ше заберем Имортъла... и поне 5 коли ше стигнем на Копринка. Иииииииииииииииииииииихааааааааааааааааааааааааааа ааааааааане ме свърта вече... да минава и утре, че подивях с тоз язовир дейва! :D

Коментар

snake написа:
                          peho написа:
                          На мен пък ми дадоха следния маршрут: "След като влезнеш в Ст.З караш само по бул.9-ти септември и излизаш от града като тръгваш по Казанлъшкото шосе. Влизаш в града и караш само направо по главната до като стигнеш центъра и от дясно ти се пада един фонтан,там точно има и светофар.Точно там трябва да завиеш на ляво и да продължиш на право. След това виждаш един мост и се качваш по него,от там трябва да има табели.Кара се само направо около 4-5 км и после завиваш на ляво и може минеш през селото или по околовръстният път на селото."Ще се намеси ли наистина някой от региона да обясни как от Стара Загора най-лесно се стига до Копринка ?
                          Няма нужда да влизаш в града. Караш си по околовръстния път посока Нова Загора и веднага след като подминеш Стара Загора има надлез под който се отделя пътя за Казанлък.Ако искаш дай някакъв телефон и като тръгнем от София може да ти звънна за да се разберем къде да изчакаш софийската група.Но като гледам повечето мнения май няма да минем през Стара Загора а ще се отклоним от магистралата още при Пловдив.

Коментар

snake написа:
                            Влизаш в града и караш само направо по главната до като стигнеш центъра и от дясно ти се пада един фонтан,там точно има и светофар.Точно там трябва да завиеш на ляво и да продължиш на право. След това виждаш един мост и се качваш по него,от там трябва да има табели.Кара се само направо около 4-5 км и после завиваш на ляво и може минеш през селото или по околовръстният път на селото."[/i]Ще се намеси ли наистина някой от региона да обясни как от Стара Загора най-лесно се стига до Копринка ?
                            Няма смисъл да влизаш в града да гледаш фонтани отдясно и.т.нКараш си по околовръстното за София и само направо около 4-5 км и после завиваш на ляво и може минеш през селото или по околовръстният път на селото.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Бе с карта не се ли опраате бе..? ... ба маа му.., на мене карта ми дай... и адрес... и намирам секви места... Кви шофьори.., че и с топки... сте, шви съ не знай..!!? :DДа питам.., щот много ви разхвърляни темите... и неат проследяванката..: Всички ли сте в "Роза"..? .., дали неа се намерят места "на место"... по другите хотели..? - Котвата.., Лазур..?! Неам претенции към никого за места.., щот се включих баш... след изтичането на секвите срокове.., ама па иам желание да се включа... и шнапраа сичко възможно да изнощувам по бреговете на язовира нощта срещу 22, за да напълня очите с и спомените с емоции от отношения с фиаткаджии..! А генералния резон е шоуто на Царевец.., дет шдоем със сигурност! - шви вида начи.., при сички положения! @ Миро.., неа ми се сърдиш, че ръса остротии тъдеве.., нал тъй?!
                              FIAT PUNTO 6 SPEED
                              FIAT MAREA 1.9 TD

Защо идиотите са толкова много, а куршумите толкова малко?!

Коментар

Tornado написа:
                                Yavor написа:
                                Я местните кажете - като стигна Казанлък - накъде карам, не че не мога да питам някъде, ама все пак?
                                Кво се правиш пък ти?Я вземи се обади като тръгнеш да уточним времето ти за навлизане у Казанлъшко за да те чакам на авариини нейде.
                                Ми рекох и аз нещо да попитам - всички се питат тука, пък аз си мълча все... Ко да праиш - човещинка Нали знаеш че съм от тези дето не са стигнали само там до където не са тръгнали
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X