съжалявам,колега-аз също ще идвам,но ще пътувам в неделя.ако някой ще пътува в неделя може да се срещнем някъде
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Копринка и назад...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kilar написа:Питанка към polly_s: Няма ли да ни навестиш на Копринка?
Коментар
-
polly_s написа:kilar написа:Питанка към polly_s: Няма ли да ни навестиш на Копринка?
Коментар
-
nikki_sixx_74 написа:В неделя вечер ше сме още на Копринка бе мила. В понеделник къмто обяд... ше образуваме най-дългата Фиатска колона и газ към Търново А таз неделя (дет’ мина) решихме да вземем и мъжа ти... тъй, че... ше сме целия катун!
Коментар
-
nikki_sixx_74 написа:Колеги от Бургас... колко от вас ще идват на Копринка бре? Ай кажете, че да се сберем на Карнобат, в удобен час! А после Имортъл-а ше ни чака на кръстовището Сливен-Ямбол и заедно отпрашваме към Копринка!
Коментар
-
Immortal написа:nikki_sixx_74 написа:Колеги от Бургас... колко от вас ще идват на Копринка бре? Ай кажете, че да се сберем на Карнобат, в удобен час! А после Имортъл-а ше ни чака на кръстовището Сливен-Ямбол и заедно отпрашваме към Копринка!
Коментар
-
maiska написа:Аз ще пътувам по маршрут 2. Минавала съм няколко пъти по него - много е спокойно и сравнително с добър асфалт.Планираме тръгване от София в събота - 20-ти. Ако решите можем да организираме фиат-колонаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Предложението ми да се присъединя към софийската колона май си остана глас в пустиня. Така че ще си пътувам сам по баровския маршрут Пазарджик-магистралата-Ст.Загора-Копринка. Тръгване от Пазарджик около 10:30-11 ч. на 20-ти. То не че има някой друг от града де, но аз да си кажа за всеки случай.И по всичко личи, че ще бъде много-много студено за съжаление. Как е ресторанта на "Роза" , ще ни събере ли, ако се наложи ?П.П. Това ми е 1333-то мнение във форума - като номера на първата ми кола. До номера на втората 3111 е още много далече, а номера на третата едва ли ще го докарам някога като брой мнения .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Kuku написа:Аз тръгвам в петък, 19 Септември, след лекции, т.е. 18ч. маршрута ми е през Ст.Загора, на магистралата шпорим Фичо с около 160км/ч - ще правим ли ООД с някой или да си таковам таковатаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар