Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Копринка и назад...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

съжалявам,колега-аз също ще идвам,но ще пътувам в неделя.ако някой ще пътува в неделя може да се срещнем някъде
    FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

Пссс.., бройте ме и мене със спътник.., (а може и с трима-четирима)... - на Великото Велико Търново... съ фключвам... - некоуко часа шви придружаами... .., ку неате ниШТо против де... :D
      FIAT PUNTO 6 SPEED
      FIAT MAREA 1.9 TD

Защо идиотите са толкова много, а куршумите толкова малко?!

Коментар

ииииииииииииихаааааааааааааааааааааааааааааПоли, ам соу факин глад ту сий ю систър!
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Питанка към polly_s: Няма ли да ни навестиш на Копринка?
          Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
          Трезвен ТУК не пиша!
          Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
            Не моам.., шот не съм го планувала... - при мене трее с три месеца напред да се организира дневника... Майтап, ама напоследък верно ми е трудно да откъсвам "цяаааааааал" уикенд за разтриване назад-напред!!? - Да му се не види, станах си кат лелка заета... с родители и деца... Има опция, обаче ще се знае твърде късно.., (а то май вече е късно)... - към края на седмицата! ... а толко ми се ходешее..!? Всъщност.., вие в Неделя вечер къде сте..? ( - мога да прочета темата... и да разбера, ама съм на работа... и не моа да утрепа толкова време.., чи шме изволнат... ) В Търново обаче, със сигурност шви се намесим! Така чее.., до скоро! @ Никс..: Брадър.., "глад" съм па да ви "джойнна"! Мъжа ми шводите ли.., да ми тика луканка у устата?! :D
            FIAT PUNTO 6 SPEED
            FIAT MAREA 1.9 TD

Коментар

polly_s написа:
              kilar написа:
              Не моам.., шот не съм го планувала... - при мене трее с три месеца напред да се организира дневника... Майтап, ама напоследък верно ми е трудно да откъсвам "цяаааааааал" уикенд за разтриване назад-напред!!? - Да му се не види, станах си кат лелка заета... с родители и деца... Има опция, обаче ще се знае твърде късно.., (а то май вече е късно)... - към края на седмицата! ... а толко ми се ходешее..!? Всъщност.., вие в Неделя вечер къде сте..? ( - мога да прочета темата... и да разбера, ама съм на работа... и не моа да утрепа толкова време.., чи шме изволнат... ) В Търново обаче, със сигурност шви се намесим! Така чее.., до скоро! @ Никс..: Брадър.., "глад" съм па да ви "джойнна"! Мъжа ми шводите ли.., да ми тика луканка у устата?! :D
              В неделя вечер ше сме още на Копринка бе мила. В понеделник къмто обяд... ше образуваме най-дългата Фиатска колона и газ към Търново А таз неделя (дет’ мина) решихме да вземем и мъжа ти... тъй, че... ше сме целия катун!

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
                В неделя вечер ше сме още на Копринка бе мила. В понеделник къмто обяд... ше образуваме най-дългата Фиатска колона и газ към Търново А таз неделя (дет’ мина) решихме да вземем и мъжа ти... тъй, че... ше сме целия катун!
                Такааам.., начи..: Довечера преговарям с сакъ авера ти.., за неделно пътуване.., като смятам за довод да ползвам Кранско ханче.., если разумееш накъде бия.... Та не е изключено... ... штъ държа в течение! - бай фоун... Сий ю суун!
                FIAT PUNTO 6 SPEED
                FIAT MAREA 1.9 TD

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
                  Колеги от Бургас... колко от вас ще идват на Копринка бре? Ай кажете, че да се сберем на Карнобат, в удобен час! А после Имортъл-а ше ни чака на кръстовището Сливен-Ямбол и заедно отпрашваме към Копринка!
                  Няма дъй на кръстовището Сливен - Ямбол, ам ша си пия кайвенцето на Лукойла край Сливен.Ето тука:http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=e6...d=batlas250kА тука се вижда по добре... (точно по средата на снимката, дето пише път Е773. Бензинаджийницата на снимката я няма, още не е построена http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...h&z=14Като прехвърлите Балкана, ми се обадете за да тръгна от Ямбол. Ще съм готов. Имам 20 минути максимум път до там.

Коментар

Immortal написа:
                    nikki_sixx_74 написа:
                    Колеги от Бургас... колко от вас ще идват на Копринка бре? Ай кажете, че да се сберем на Карнобат, в удобен час! А после Имортъл-а ше ни чака на кръстовището Сливен-Ямбол и заедно отпрашваме към Копринка!
                    Няма дъй на кръстовището Сливен - Ямбол, ам ша си пия кайвенцето на Лукойла край Сливен.Ето тука:http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=e6...d=batlas250kА тука се вижда по добре... (точно по средата на снимката, дето пише път Е773. Бензинаджийницата на снимката я няма, още не е построена http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...h&z=14Като прехвърлите Балкана, ми се обадете за да тръгна от Ямбол. Ще съм готов. Имам 20 минути максимум път до там.
                    Една кола ли ще си? Значи, с "бубачко" и "/////" решихме да минем през Ахелой, заради времето - да не ни изненада лошо в балкана, а и защото няма бургазлии които да пътуват в събота. Таааааа, кажи сега според теб, за в колко часа ще е най-добре да се срещнем... че да можем да си организираме час за тръгване.

Коментар

Ние малко на чат го обърнахме Аз съм от днес в отпуска. В събота като стана (към 10-11, все пак съм в отпуска ) се приготвям и чакам.Вие тръгнете когато ви е удобно, а като минете Карнобат ми звъннете да тръгвам. Нямам предпочитания за някакъв час.

Коментар

maiska написа:
                        Аз ще пътувам по маршрут 2. Минавала съм няколко пъти по него - много е спокойно и сравнително с добър асфалт.Планираме тръгване от София в събота - 20-ти. Ако решите можем да организираме фиат-колона
                        Бай Благунннн говори: В колко часа и откъде ще тръгнем "ние" от София Хайде казвайте, че не остана време!
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Предложението ми да се присъединя към софийската колона май си остана глас в пустиня. Така че ще си пътувам сам по баровския маршрут Пазарджик-магистралата-Ст.Загора-Копринка. Тръгване от Пазарджик около 10:30-11 ч. на 20-ти. То не че има някой друг от града де, но аз да си кажа за всеки случай.И по всичко личи, че ще бъде много-много студено за съжаление. Как е ресторанта на "Роза" , ще ни събере ли, ако се наложи ?П.П. Това ми е 1333-то мнение във форума - като номера на първата ми кола. До номера на втората 3111 е още много далече, а номера на третата едва ли ще го докарам някога като брой мнения .
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

blagun написа:
                            Бай Благунннн говори: ...
                            Предлагам на магистралата след караулката на КАТ (околовръстното), при заведенията (нали ги има?), срещу Църна маца. За час - да предложат хората с по-трудно ставане! :D
                            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аз тръгвам в петък, 19 Септември, след лекции, т.е. 18ч. маршрута ми е през Ст.Загора, на магистралата шпорим Фичо с около 160км/ч - ще правим ли ООД с някой или да си таковам таковата

Коментар

Kuku написа:
                                Аз тръгвам в петък, 19 Септември, след лекции, т.е. 18ч. маршрута ми е през Ст.Загора, на магистралата шпорим Фичо с около 160км/ч - ще правим ли ООД с някой или да си таковам таковата
                                Кики - таковане да има Като гледам колегите, за разлика от тебе и мене, предпочитат "екзотичните" маршрути... Аз пък ще пътувам явно сам - то в моя край и без това няма никой друг...Тръгвам в събота към 17,00 като си дойде жената от работа - Хасково-Стара Загора-Казанлък-Копринка...Я местните кажете - като стигна Казанлък - накъде карам, не че не мога да питам някъде, ама все пак?
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X