Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Копринка и назад...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

До Копринка и назад...

Така... пускам тази темичка, тъй като май никой не се е наговарял (или поне не видях къде) кой-как-от къде ще подема, ще има ли колони, колко народ ще се събира за колонка и така....Та - за Варна засега се наговорихме аз, nikki_sixx и /////.Тръгваме от Варна в 9:00 на 20.09 (търпи някаква корекция, ма не по късно от 10:30 - 11:00), за да стигнем пообедно там. Маршрут - Варна-Шумен-Сливен-Копринка, с евентуално спиране на някой туристически обект по пътя (ние със жената събираме печатчета).Сборен пункт - паркинга на Пикадили-Практикер (горното ниво, пред кафето над БМС)Това от нас, поне тримата сме единодушни за този план и ако иска някой да се присъединява

Предлагам темата да се закачи горе!Да поясня за колегите от София, че до яз.Копринка има три маршрута:1. София-Подбалкански път-Копринка - асфалта е с най-лошо качество, да не казвам отвратително, но като разстояние е най-близо - 200-210км.2. София-Пловдив-Копринка. - до Пловдив се движите по магистралата, а от Пловдив до Копринка асфалта има някои лоши участъци с дупки и неравности, и разстоянието е малко по-дълго - 230-240км.3. София-Ст.Загора-Копринка - София-Ст.Загора логично се изминава само по магистралата, а пътя от Ст.Загора до Копринка е перфекциозен с едно нищожно изключение, НО и разстоянието е най-дълго - 270км.

Коментар

Kuku написа:
      ...1. София-Подбалкански път-Копринка - асфалта е с най-лошо качество, да не казвам отвратително, но като разстояние е най-близо - 200-210км....
      Точно от подбалканската аз бях много приятно изненадан, пролета по великден от там се прибирахме от София (Сф-Карлово-Шипка-ВТ-Варна). Имаше един наистина много оффроуд участък ако не се лъжа около Пирдоп-Златица, но не беше на главния път, а по улиците на самия град. Останалия път беше да не казвам силна дума перфектен, но не по зле от друг хубав път, на места още даже нямаше маркировка след ремонтите. Ремонти имаше само по мостовете преди Карлово, но за половин година требе да са ги приключили... А за километрите са толко май, на мен нещо 190 ми се върти, ма не помна до Карлово ли бяха или до Казанлъка...

Коментар

Kuku написа:
        Предлагам темата да се закачи горе!Да поясня за колегите от София, че до яз.Копринка има три маршрута:1. София-Подбалкански път-Копринка - асфалта е с най-лошо качество, да не казвам отвратително, но като разстояние е най-близо - 200-210км.2. София-Пловдив-Копринка. - до Пловдив се движите по магистралата, а от Пловдив до Копринка асфалта има някои лоши участъци с дупки и неравности, и разстоянието е малко по-дълго - 230-240км.3. София-Ст.Загора-Копринка - София-Ст.Загора логично се изминава само по магистралата, а пътя от Ст.Загора до Копринка е перфекциозен с едно нищожно изключение, НО и разстоянието е най-дълго - 270км.
        Братче, давай да тръгваме заедно Само да кажа, че аз по гадни пътища не карам Избирам вариант 2
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Ако кажеш, пътуваме заедно, обаче аз съм по вариант 3 - най-бързо се пристига до заветната дестинация Мисля да тръгна в петък преди обяд - ко ши каеж?

Коментар

май от Бургас ще пътувам само аз ако има други дайте да се уговаряме и ние
            FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

Kuku написа:
              Ако кажеш, пътуваме заедно, обаче аз съм по вариант 3 - най-бързо се пристига до заветната дестинация Мисля да тръгна в петък преди обяд - ко ши каеж?
              Аз съм на работа петък, бре Ся гледам , че останах и без стая за сега
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Re: До Копринка и назад...

bubachko написа:
                Така... пускам тази темичка, тъй като май никой не се е наговарял (или поне не видях къде) кой-как-от къде ще подема, ще има ли колони, колко народ ще се събира за колонка и така....Та - за Варна засега се наговорихме аз, nikki_sixx и /////.Тръгваме от Варна в 9:00 на 20.09 (търпи някаква корекция, ма не по късно от 10:30 - 11:00), за да стигнем пообедно там. Маршрут - Варна-Шумен-Сливен-Копринка, с евентуално спиране на някой туристически обект по пътя (ние със жената събираме печатчета).Сборен пункт - паркинга на Пикадили-Практикер (горното ниво, пред кафето над БМС)Това от нас, поне тримата сме единодушни за този план и ако иска някой да се присъединява
                Като един Алеко Константинов си...

Коментар

Kuku написа:
                  Предлагам темата да се закачи горе!Да поясня за колегите от София, че до яз.Копринка има три маршрута:1. София-Подбалкански път-Копринка - асфалта е с най-лошо качество, да не казвам отвратително, но като разстояние е най-близо - 200-210км.2. София-Пловдив-Копринка. - до Пловдив се движите по магистралата, а от Пловдив до Копринка асфалта има някои лоши участъци с дупки и неравности, и разстоянието е малко по-дълго - 230-240 км.3. София-Ст.Загора-Копринка - София-Ст.Загора логично се изминава само по магистралата, а пътя от Ст.Загора до Копринка е перфекциозен с едно нищожно изключение, НО и разстоянието е най-дълго - 270км.
                  Относно третия вариант, вчера се върнах от Бургас по малко заобиколен път - почти през Казанлък и Стара Загора, та пътят от Ст. Загора до горе наистина е добър, две платна с по две ленти за посока и мантинела по средата. Малко криво върви, защото се води някакъв планински проход.Обаче ще карам по втория вариант, че ми е по-познат, а и 240 км. са си 240 км. пред 270 За подбалканския - не знам как е от софийска страна, но от източната страна преди Казанлък е доста добре, като популярността и населеността му са ниски и се кара много добре. Настилката имаше незначителен брой дупки, но се заобикалят и не са много.

Коментар

Аз ще пътувам по маршрут 2. Минавала съм няколко пъти по него - много е спокойно и сравнително с добър асфалт.Планираме тръгване от София в събота - 20-ти. Ако решите можем да организираме фиат-колона

Коментар

maiska написа:
                      ... Ако решите можем да организираме фиат-колона
                      Амчи как иначе! :D
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

И аз, и аз.... Само казвате кога и къде се срещаме
                        RIP Притежателка на горда Panda RIP
                        Bravo 1.2 16V

Коментар

И аз ще попълня колоната, само да уговорим място и час на тръгване и съм там.....
                          Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                          Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                          Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                          Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

За пътуващите от Бургас може да се организираме и да ме заберете по пътя.Засега мисля да пътувам в събота преди обяд.

Коментар

Immortal написа:
                              За пътуващите от Бургас може да се организираме и да ме заберете по пътя.Засега мисля да пътувам в събота преди обяд.
                              Може да се чуем и ако не бургазлии ние да си те приберем от Сливен, нали от там ще минема ако се съберем и две колонки, та да пристигнем като на сватба там.... М-м-м, идилийка!Аз викам, да съ вържем само за деня по нещо на антените, примерно панделка, че не всички сме с лепенки. Защото когато задминаваш някой по дестинацията надали ще го оглеждаш за лепенки при по-висока скорост... ма да се знаем и да се сбираме по пътя ако някой-някого застигне или види отбил... Предлагам бяла лентичка

Коментар

Working...
                              X