Така... пускам тази темичка, тъй като май никой не се е наговарял (или поне не видях къде) кой-как-от къде ще подема, ще има ли колони, колко народ ще се събира за колонка и така....Та - за Варна засега се наговорихме аз, nikki_sixx и /////.Тръгваме от Варна в 9:00 на 20.09 (търпи някаква корекция, ма не по късно от 10:30 - 11:00), за да стигнем пообедно там. Маршрут - Варна-Шумен-Сливен-Копринка, с евентуално спиране на някой туристически обект по пътя (ние със жената събираме печатчета).Сборен пункт - паркинга на Пикадили-Практикер (горното ниво, пред кафето над БМС)Това от нас, поне тримата сме единодушни за този план и ако иска някой да се присъединява
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Копринка и назад...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Етикети: –
-
Предлагам темата да се закачи горе!Да поясня за колегите от София, че до яз.Копринка има три маршрута:1. София-Подбалкански път-Копринка - асфалта е с най-лошо качество, да не казвам отвратително, но като разстояние е най-близо - 200-210км.2. София-Пловдив-Копринка. - до Пловдив се движите по магистралата, а от Пловдив до Копринка асфалта има някои лоши участъци с дупки и неравности, и разстоянието е малко по-дълго - 230-240км.3. София-Ст.Загора-Копринка - София-Ст.Загора логично се изминава само по магистралата, а пътя от Ст.Загора до Копринка е перфекциозен с едно нищожно изключение, НО и разстоянието е най-дълго - 270км.
-
bubachko
Kuku написа:...1. София-Подбалкански път-Копринка - асфалта е с най-лошо качество, да не казвам отвратително, но като разстояние е най-близо - 200-210км....
Коментар
-
Kuku написа:Предлагам темата да се закачи горе!Да поясня за колегите от София, че до яз.Копринка има три маршрута:1. София-Подбалкански път-Копринка - асфалта е с най-лошо качество, да не казвам отвратително, но като разстояние е най-близо - 200-210км.2. София-Пловдив-Копринка. - до Пловдив се движите по магистралата, а от Пловдив до Копринка асфалта има някои лоши участъци с дупки и неравности, и разстоянието е малко по-дълго - 230-240км.3. София-Ст.Загора-Копринка - София-Ст.Загора логично се изминава само по магистралата, а пътя от Ст.Загора до Копринка е перфекциозен с едно нищожно изключение, НО и разстоянието е най-дълго - 270км.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Kuku написа:Ако кажеш, пътуваме заедно, обаче аз съм по вариант 3 - най-бързо се пристига до заветната дестинация Мисля да тръгна в петък преди обяд - ко ши каеж?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Re: До Копринка и назад...
bubachko написа:Така... пускам тази темичка, тъй като май никой не се е наговарял (или поне не видях къде) кой-как-от къде ще подема, ще има ли колони, колко народ ще се събира за колонка и така....Та - за Варна засега се наговорихме аз, nikki_sixx и /////.Тръгваме от Варна в 9:00 на 20.09 (търпи някаква корекция, ма не по късно от 10:30 - 11:00), за да стигнем пообедно там. Маршрут - Варна-Шумен-Сливен-Копринка, с евентуално спиране на някой туристически обект по пътя (ние със жената събираме печатчета).Сборен пункт - паркинга на Пикадили-Практикер (горното ниво, пред кафето над БМС)Това от нас, поне тримата сме единодушни за този план и ако иска някой да се присъединява
Коментар
-
Kuku написа:Предлагам темата да се закачи горе!Да поясня за колегите от София, че до яз.Копринка има три маршрута:1. София-Подбалкански път-Копринка - асфалта е с най-лошо качество, да не казвам отвратително, но като разстояние е най-близо - 200-210км.2. София-Пловдив-Копринка. - до Пловдив се движите по магистралата, а от Пловдив до Копринка асфалта има някои лоши участъци с дупки и неравности, и разстоянието е малко по-дълго - 230-240 км.3. София-Ст.Загора-Копринка - София-Ст.Загора логично се изминава само по магистралата, а пътя от Ст.Загора до Копринка е перфекциозен с едно нищожно изключение, НО и разстоянието е най-дълго - 270км.
Коментар
-
maiska
Аз ще пътувам по маршрут 2. Минавала съм няколко пъти по него - много е спокойно и сравнително с добър асфалт.Планираме тръгване от София в събота - 20-ти. Ако решите можем да организираме фиат-колона
Коментар
-
И аз ще попълня колоната, само да уговорим място и час на тръгване и съм там.....Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
bubachko
Immortal написа:За пътуващите от Бургас може да се организираме и да ме заберете по пътя.Засега мисля да пътувам в събота преди обяд.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар