ici написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Италианско преследване ПЛЕВЕН Колата на ici !
Collapse
X
-
-
Ако успея да си наема помещение за сервизче, има шанс тая година да стане външния вид За каране не съм я давал още на никой.Понеже не е много здравословна идея А и не искам после този, който я е карал да си говори сам известно време и дъъълго след това да не може да спи както преди :D Много е обсебващо просто :D
Коментар
-
ici написа:Ако успея да си наема помещение за сервизче, има шанс тая година да стане външния вид За каране не съм я давал още на никой.Понеже не е много здравословна идея А и не искам после този, който я е карал да си говори сам известно време и дъъълго след това да не може да спи както преди :D Много е обсебващо просто :D
Коментар
-
kiler_4o написа:А какво ще кажеш за сделка - на италфеста преди майсторското ти давам да ми покараш колата и ако направя по-добро време от теб някой ден ще ми дадеш кръгче с типото
Коментар
-
ici написа:kiler_4o написа:А какво ще кажеш за сделка - на италфеста преди майсторското ти давам да ми покараш колата и ако направя по-добро време от теб някой ден ще ми дадеш кръгче с типото||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
ici написа:то безтуй има само отпред седалки, така че отзад за правостоящи - места бол :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:ici написа:то безтуй има само отпред седалки, така че отзад за правостоящи - места бол :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар