Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Италианско преследване ПЛЕВЕН Колата на ici !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ici написа:
    На 1,2 и 3-та се кара с нежна и много премерена газ. Вече на 4-та и 5-та може да се подаде повечко, но само на много равен и с хубав асфалт път.Иначе в страничните огледала си гледам пушеците от предните гуми :D
    разбирам те... аз виждам с мойто 1.2 60 к.с. какво става, един приятел има пежо 206 2.0 16V и на него му запалвам гумите на първа и втора без проблеми, представям си това типо какво ще прави... всъщност - не... не мога да си представя :D Бих си платил да направя едно кръгче по писта с такава кола :D А предницата кога ще я довършвате ?

Коментар

Ако успея да си наема помещение за сервизче, има шанс тая година да стане външния вид За каране не съм я давал още на никой.Понеже не е много здравословна идея А и не искам после този, който я е карал да си говори сам известно време и дъъълго след това да не може да спи както преди :D Много е обсебващо просто :D
      sigpic
      Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
      475HP 11,5/1,9/191
      YouTube

Коментар

ici написа:
        Ако успея да си наема помещение за сервизче, има шанс тая година да стане външния вид За каране не съм я давал още на никой.Понеже не е много здравословна идея А и не искам после този, който я е карал да си говори сам известно време и дъъълго след това да не може да спи както преди :D Много е обсебващо просто :D
        Аха, надявам се да си наемеш, че с тея фарове имам слабост към колата ти А какво ще кажеш за сделка - на италфеста преди майсторското ти давам да ми покараш колата и ако направя по-добро време от теб някой ден ще ми дадеш кръгче с типото Пък обсебващо ... може би това да имам турбо кола е единственото нещо, което ми стои като постоянна фикс идея и определено когато се установя финансово във Варна ще се заема с осъществяването й

Коментар

kiler_4o написа:
          А какво ще кажеш за сделка - на италфеста преди майсторското ти давам да ми покараш колата и ако направя по-добро време от теб някой ден ще ми дадеш кръгче с типото
          Не знам, ако дойда на Италфеста ще те повозя да видиш как стоят нещата на макс :D А за даване, каквото и да предложиш не може да ме навиеш Ако я караш лекичко само ще разбереш че с един-два сантиметра газ ускорява като повечето автомобили на цяла, нищо друго :D
          sigpic
          475HP 11,5/1,9/191
          YouTube

Коментар

ici написа:
            kiler_4o написа:
            А какво ще кажеш за сделка - на италфеста преди майсторското ти давам да ми покараш колата и ако направя по-добро време от теб някой ден ще ми дадеш кръгче с типото
            Не знам, ако дойда на Италфеста ще те повозя да видиш как стоят нещата на макс :D А за даване, каквото и да предложиш не може да ме навиеш Ако я караш лекичко само ще разбереш че с един-два сантиметра газ ускорява като повечето автомобили на цяла, нищо друго :D
            Искам и аз!!! :D Ще почерпя даже!! :D
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

всички се товарим на турбо типото 15 калпака коит къде намери :P

Коментар

то безтуй има само отпред седалки, така че отзад за правостоящи - места бол :D
                sigpic
                475HP 11,5/1,9/191
                YouTube

Коментар

ici написа:
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

ici написа:
                    Само трябва да вържеме резервните гуми, за да не летят при спиране!
                    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
                      ici написа:
                      Само трябва да вържеме резервните гуми, за да не летят при спиране!
                      Е, след първото спиране всичко си отива по местата :D Тука съм писал за ходене на Итал феста, но сега след Калояново се промениха плановете.
                      sigpic
                      475HP 11,5/1,9/191
                      YouTube

Коментар

Working...
                      X