Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗАПИСВАНЕ за срещата на яз.Копринка - 19-22.09.08

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз ще съм през нощта на 21/22 и ще спя в палатка или в колата, ако не намеря палатка до тогава.Предполагам, че и в двата случая попадам в тази графа:
    Tornado написа:
    След разговора със управителя който се нарича Узума разбрах ,че палатки могат да се разпъват колкото искате срещу някаква минимална сума.
    На 22-ри тръгвам към Търново.

Коментар

fuoco написа:
      Аз ще съм през нощта на 21/22 и ще спя в палатка или в колата, ако не намеря палатка до тогава.Предполагам, че и в двата случая попадам в тази графа:
      Tornado написа:
      След разговора със управителя който се нарича Узума разбрах ,че палатки могат да се разпъват колкото искате срещу някаква минимална сума.
      На 22-ри тръгвам към Търново.
      Същата работа на палатка и на 22-ри към Търново :D
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

vesko.t написа:
        Две нощувки - 20 и 21.09 - стая -"Златна котва".
        nikki_sixx написа:
        Сега ми просветна, че ако времето е дъждовно... може да се настаня в "Златна" Котва"... шото имат кабелна и вана! Абе за сега съм там, където са всички...
        Yavor написа:
        Аз също мога и в Златна Котва да съм, все ми е тая - като се напия - жената ще ме закара до хотела
        Златната котва я забравете вече.Няма свободни стаи за тези дати.Днес Kuku и Kilar пристигнаха в Казанлък около 17.00 часа и тримата се размотавахме в околностите на язовира да резервираме местата.Подробности най-вероятно тази вечер късно или утре ,че сега все още пътуват.Има и снимки на стаите.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Бройте ме на първо четене един човек, една нощувка (20/21) в хотел. :D
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аз съм там няма назад.Мисля да спя при майка ми в Казанлък,ако има някой желаещ мога да го приютя.

Коментар

Колеги, не мога да си пусна блутута на компютъра, т.е. не мога да кача снимките

Коментар

Kuku написа:
                Колеги, не мога да си пусна блутута на компютъра, т.е. не мога да кача снимките
                МИ то това не е работа за 3,29 сутринта - дано си си легнал и днес на наспана глава да се занимаваш с таквиз раб’ти...
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Не е в главата проблема, Явка - смених си компютъра преди време и сега не може да се инсталира блутута на новия.... може би, защото е с Виста Утре сутрин ще ги пусна от офиса!

Коментар

Щом и Kuku нищо не казва - значи "Златна котва" отпада. Е, супер даже... така сите ше сме на едно място! А дали в Роза-та ше има място за всички желаещи? Не, че ми е проблем да си опъна палатка де.., ама друго си е на легло с чаршафи.
                    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Разпределението на стаите е следното:Хотел Роза :2 бр.- стаи двойки на цена 25 лв.4 бр.- стаи със спалня + едно легло на цена 35 лв.3 бр.- стаи тройки на цена 35 лв. 2 бр.- бунгала на цена 14 лв.Хотел Салтъково. 4 бр.- стаи с три легла.2 бр.- стая с 2 легла.15 лв. на легло.Резервациите и на двете места са за 19-20-21 нощувки.Моля пишете и дати за нощувките.
                      Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                      Трезвен ТУК не пиша!
                      Un Italiano Vero

Коментар

Аз, момата и голямото ’лапе ще сме с две нощувки на 20-ти и 21-ви.Това което искам да питам обаче е... как е организацията с храната и пиенето? Имам предвид... дали всеки се спасява поединично или събираме пари и копуваме за всички?! Поне за пиенето де За яденето е ясно, че всеки има различен вкус и яде различни неща. Може даже и вегетарианци да са някои... таааа, обяснете ми моля!

Коментар

Основното папане ще става в хотел "Роза" - там има барбекю, има тента, има полянки, има паркинг!Уговорката е да си напазаруваме от Билла в Казанлък, която отваря врати другата седмица (не съм много сигурен за Билла, но Торнадо каза нещо такова ) и да платим само някаква символична сума за ползването на столовете, масите, барбекюто, тентата и т.н., примерно по 2лв. на калпак Голямото НО обаче е, че хотел "Салтъково" е на километър и нещо от хотел "Роза" и прибирането след разпивка не знам как ще стане

Коментар

Тъй като първи споменах за среща на Копринка - значи ми се полага стая в "Роза" И пак остава въпрос. Няма лошо за барбекюто.., ама при 50 човека цяла нощ ли ще се редим да опечем 5 кебапчета?

Коментар

Kuku написа:
                              Голямото НО обаче е, че хотел "Салтъково" е на километър и нещо от хотел "Роза" и прибирането след разпивка не знам как ще стане
                              Нема страшно - некои вече са го отработиил това движение, а и на автопилот е най-сигурно. Аз ще съм там със сигурност, а може и да сме 3-ма, ама ще имам яснота по-късно.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

nikki_sixx написа:
                                Тъй като първи споменах за среща на Копринка - значи ми се полага стая в "Роза" И пак остава въпрос. Няма лошо за барбекюто.., ама при 50 човека цяла нощ ли ще се редим да опечем 5 кебапчета?
                                Споко ники, на х.Яна пак бяхме бая народ ама като разпалихме яко бармекюто за нула време бяхме изпекли над 15кила месо.... Значи повтарям - за мен една от тройките - за 35лв дето са, за 21 вечерта....Аз предлагам да се обадим и да запазим целия хотел, защото иначе да не стане да няма места.... Докато е време...
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X