Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Последна тема анкета за общобългарската Фиат среща 20-22-ри!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, хайде в тази тема да коментираме въпроси, свързани със срещата на копринка! Темата за записвания си е само за записвания!Брат Миро, съжалявам наистина много са спама, но просто в нея тема беше повдигнат въпрос, постарах се конкретно да си кажа и аз! Съжалявам!

Коментар

Напомпих футболната топка, измих колата... Друго трябва ли да гледам по колата! Едни ме съветват да съм бил проверявал някакви си масла, налягания на гуми... Нямам идея за какво говорят! А, да - а не се сърди човечето? Бaси... цяла седмица още!

Коментар

другата седмица по това време ше пеем хайдушки песни
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Ъхъ и ще сме оставили само по две черти на асфалта!

Коментар

И аз нещо съм изтрещял, искам да идва тази среща по-бързо ,че не мога да чакам повече
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Аз да питам.... някой знае ли в колко часа започва "звук и светлина"? А колко време продължава?

Коментар

nikki_sixx написа:
                Аз да питам.... някой знае ли в колко часа започва "звук и светлина"? А колко време продължава?
                Започва след като се стъмни по желание на клиента Понякога на вечер е имало и две представления.Специално за 22-и мога да попитам кога ще започне защото вече трява да има някаква програма за празника.Баща ми работи в лазерната централа която се намира в подземието на патриаршеската църква на хълма.

Коментар

ilkor написа:
                  nikki_sixx написа:
                  Започва след като се стъмни по желание на клиента Понякога на вечер е имало и две представления.Специално за 22-и мога да попитам кога ще започне защото вече трява да има някаква програма за празника.Баща ми работи в лазерната централа която се намира в подземието на патриаршеската църква на хълма.http://www.4coolpics.com/pics/0147/132900147512.jpg
                  Илко, аре питай бе... моля!Ей тая сутрин... седим с момата и мислим (не, че ни се отдава де, ама така се казва)... и както сме изпаднали в неземни мъчения от тая дейност... решаваме, че няма да сме само с баткото...ами ше вземем с нас и мъника! Нека и то да види красота... таааааааааааа, давай да видим какъв ше ни е плана, че взех да прегарям вече покрай таз среща! :D

Коментар

Ами към 20 - 21 часа - все едно! После ще пътуваме нощно към Варна!

Коментар

Ако не ме лъжат спомените, в 20:00 е края, на церемонията и тогава палят лазерите.

Коментар

Working...
                      X