Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Последна тема анкета за общобългарската Фиат среща 20-22-ри!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

crazyico написа:
    Винаги като ходя на Копринка съм на палатка там. Ако има още навитаци и ако времето е с нас можем да разпънем.
    Да ние ще сме на палатка

Коментар

Хотел "Роза "се намира в центъра на Казанлък срещу хотел"Казанлък".Аз съм за яз.Копринка там много съм ходил като дете и го познавам доста добре както и околията.Когато живеехме там баща ми ме учеше да карам там кола.Но наистина по-добре да се направят резервации в тези хотели там на място отколкото да се пътува и да се губи време.В язовира има доста риба стига някой да има мерак да лови,знае ли се пък някой може да хване голямата риба. Едно въпросче към колегата ,който там е пуснал снимки на стената от другата странана стената.Колега знаеш ли какво имаше там през 86 година в една от нишите на стената преди да направят там тези дурвени заведения?С много голямо удоволствие ще дойда там тъй като това място ми навява готини спомени.

Коментар

Tzarevo написа:
        Хотел "Роза "се намира в центъра на Казанлък срещу хотел"Казанлък".Аз съм за яз.Копринка там много съм ходил като дете и го познавам доста добре както и околията.Когато живеехме там баща ми ме учеше да карам там кола.Но наистина по-добре да се направят резервации в тези хотели там на място отколкото да се пътува и да се губи време.В язовира има доста риба стига някой да има мерак да лови,знае ли се пък някой може да хване голямата риба. Едно въпросче към колегата ,който там е пуснал снимки на стената от другата странана стената.Колега знаеш ли какво имаше там през 86 година в една от нишите на стената преди да направят там тези дурвени заведения?С много голямо удоволствие ще дойда там тъй като това място ми навява готини спомени.
        Добре има и в центъра ,но има и на стената малко след моста на преливниците.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

До тука сме 40 човека гласували! С половинките ставаме 80! И децата ако вземаме - към 100 май отидохме! Сега сериозно - картинката е красноречива къде и кога ще се събираме! (глас народен - глас божи) Да започваме преброяването, а? Или да изчакаме и утре!

Коментар

Според мен това е решението:Точно тази гледам, че е на 35 лева и е триместна.Иначе положението с местата не е добре, като гледам с бунгалата включени 26 места има max.Дори и 40 човека да сме само, местата в стаи пак не стигат.

Коментар

Страхотна работа, Ники А относно гласувалите - не мисля, че всички гласували наистина ще дойдат. Ще трябва да пуснем нова тема и всеки който е решил да идва - да се запише с брой места и брой нощувки.И да се определи някакъв краен срок за записване, за да може по-рано да се събере капаро (ако ще събираме) и да се направи резервацията.

Коментар

maiska написа:
                Страхотна работа, Ники А относно гласувалите - не мисля, че всички гласували наистина ще дойдат. Ще трябва да пуснем нова тема и всеки който е решил да идва - да се запише с брой места и брой нощувки.И да се определи някакъв краен срок за записване, за да може по-рано да се събере капаро (ако ще събираме) и да се направи резервацията.
                И аз така мисля за гласувалите ,че няма да дойдат всички.Аз съм единия който няма да ползва стая.Все пак си имам квартира в Казанлък.Относно капарото не е за притеснение защото едно ,че може да се преведе по банков път и второ ако е сигурна работата още в понеделник ще му го дам.

Коментар

NqKvo_GaDno написа:
                  crazyico написа:
                  Винаги като ходя на Копринка съм на палатка там. Ако има още навитаци и ако времето е с нас можем да разпънем.
                  Да ние ще сме на палатка
                  Аиде и ние ще сме на палатка , още не се е омачкала от последното разпъване преди седмица на яз.Батак Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Ще се погрижим с жената да я измачкаме по ергенски този път сме без децата :D
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Аз също ще нощувам двете вечери в колата! И аз не съм проблемен!

Коментар

nikki_sixx написа:
                      Kuku написа:
                      ilkor написа:
                      Но все пак нека последната дума да имат шефовете на клуба които все пак ще се наложи да организират цялото мероприятие ...
                      Ако до неделя няма промяна на резултата в анкетата, с Миро ще пътуваме до яз.Копринка - ще пиша подробно след това, както и ще пусна снимки от пътуването, местността, хотелите, ресторант и прочие!
                      Екстра, и огледай за бунгала! Най-добрия вариант ще е да сме накуп някъде... а не разхвърляни на 100 места!
                      Бунгалата са 15 бр. и за съжаление за тази дата са заети всичките.Да изчакаме все пак Миро и Kuku Които утре ще пътуват до там.

Коментар

Колеги, аз ще бъда с жената и малкия, моля някой да ме упъти къде да дам капаро, или да си го преведа директно на хотела като смятам да съм там с вас на 20 и 21 и на 22 на обяд да отлитам за велико Търново. Май ще е голяма тази среща!
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Аз се надявам да успеем да дойдем.Даже се оказва че жена ми на 21 и 22 почива - идеално за идване.Ама другата седмица прехвърляме апартамента и почвам да търча по банки за кредити и др. - да видим дали към 21 ще имам налични 100лв за да се домъкна или ще съм в най-дълбоката финансова дупка в живота си!Иначе тоя хотел Роза ми изглежда малко мизерен, та може и в Златна котва да спим - специално ние.Колко е разстоянието между двата хотела - пеш може ли да се ходи???
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Между двата хотела не е голямо разстоянието,единият е от едната страна на стената,а другият от другата.В Роза наистина не е супер лукс,но стаите са приятни,ремонтирани са и с нови мебели,поне такива бяха при предишната среща на Копринка.

Коментар

Да, стаите в Роза не са кой знае какво, но са чисти, прохладни, имат прилична баня.Нямат телевизори, телефони или климатици...Персоналът е любезен, предишния път останахме доволни.Смущават ме само малкото останали свободни места, но тъй като гледам, доста хора ще са на палатки...Важното е да е весело

Коментар

Immortal написа:
                                Да, стаите в Роза не са кой знае какво, но са чисти, прохладни, имат прилична баня.Нямат телевизори, телефони или климатици...Персоналът е любезен, предишния път останахме доволни.Смущават ме само малкото останали свободни места, но тъй като гледам, доста хора ще са на палатки...Важното е да е весело
                                На палатка сред природата ......безцено Ще се опитам до срещата да направя щампа на моята палатка с логото на Фиат Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                                X