ilkor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Последна тема анкета за общобългарската Фиат среща 20-22-ри!
Collapse
X
-
Kuku написа:ilkor написа:Но все пак нека последната дума да имат шефовете на клуба които все пак ще се наложи да организират цялото мероприятие ...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
maiska
Kuku написа:ilkor написа:Но все пак нека последната дума да имат шефовете на клуба които все пак ще се наложи да организират цялото мероприятие ...
Коментар
-
maiska
Малко предварителна информация за яз.Копринка (изровена от друг форум):++++Места за спане:Има два хотела, които се намират в близост до стената и съвсем близо до спотовете за каране. Цените са 40-50 лева за стая и са доста прилични, даже бих казал луксозни. Имат климатици, прилични бани и топла вода на воля. И в двата хотела има ресторанти и закуската е включена в цената. Ние спахме в хотел Лазур, който е ремонтирана стара соц. база, която е направена доста кичозно и имитира стара тракийска гробница. Иначе има страхотна градина и зелени площи, на които вечерно време може да се направи страхотно парти. Вечерта имаше двама младежи, които свириха и пееха българска музика и популярни евъргрийн парчета и беше много приятно.Другият хотел е Златна котва и там стаите били по-големи и по-луксозни.Координати на хотелите:Лазур: 0431 6 30 55 и 0887 99 23 68Златна котва: 0431 6 48 18 и 048 929 433Х-л Лазур има двор, в който могат да се паркират колите и техниката би могла да седи върху колите без проблем. До водата са 20-30м., а спота на около 200м.В близост до спота има и къмпинг, който се намира също до водата и изглежда доста гот. Намира се в борова гора и палатките са на сянка. Има доста каравани и кемпери. Хората от Ст. Загора са го завзеле и са си спретнали нещо като Щъркелово гнездо на Искъра.Пътят:Язовирът се намира съвсем близо до Казанлък, като на отиване минахме: София-отбивката за Карлово-Баня, Карловско-Калофер-и преди Казанлък се намира с. Копринка, преди което е отбивката за язовира. пътувахме около 2.30 мин., а километрите са 200.++++Незнам за вас, но на мен ми звучи много добре :D
Коментар
-
bubachko
///// написа:bubachko написа:Ние пък със жената така или иначе си бяхме запланували да пътуваме точно тези дни, та се е тая къде ще е, така или иначе ще минем само за дневна сгледаСамо кажете къде ще е конкретно, да знаем да нагласим маршрутите и кога точно ще почне да се събира народа по разните там местни изби та да минем да се видимИначе аз лично бих бил по-навит за Копринка, нещо никак не ме блазнят каквито и да било мероприятия по каквито и да било градове, без значение дали е голям централен или някой по-малък. На морава, хижа и полянка сбирката е по-качествена
Коментар
-
bubachko
nikki_sixx написа:bubachko написа:...
Коментар
-
///// написа:И аз си мисля, че датата не е случайно избрана! Какво ще кажете за варианта едната вечер на копринка и другата на търново?
Коментар
-
Kuku написа:ilkor написа:Но все пак нека последната дума да имат шефовете на клуба които все пак ще се наложи да организират цялото мероприятие ...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
хотел Роза си е до на Копринка, не е в града. На предната среща там именно в ресторанта на хотел Роза беше официалната вечеря. Иначе е малко по-обикновен от Златна котва и Лазур - няма телевизори и климатици в стаите, но за сметка на това беше доста евтин.Ако искате и аз мога да прескоча до там в неделя?
Коментар
-
Immortal написа:хотел Роза си е до на Копринка, не е в града. На предната среща там именно в ресторанта на хотел Роза беше официалната вечеря. Иначе е малко по-обикновен от Златна котва и Лазур - няма телевизори и климатици в стаите, но за сметка на това беше доста евтин.Ако искате и аз мога да прескоча до там в неделя?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Актуална информация за хотелите около яз.Копринка от днес 10.30 часа.Хотелите около яз.Копринка са 3:Хотел Златна Котва,Хотел Лазур и Хотел-ресторант + бунгала Роза.За насрочената дата за срещата посочените хотели разполагат със следните свободни места:Хотел Лазур-няма нищо свободно.Хотел Златна Котва.5 бр.- стаи двойки на цена 40 лв.за нощувка.5 бр.- апаратаменти.Стават за семейство с деца ,но може и да спят 3 възрастни.Цена нощувка за 2 човека 60 лв.Ако са трима 70 лв.Хотела няма възможност за мероприятие като на хижа Яна.Всичко що се консумира ще трябва да е от кухнята.Сега да си дойдем на думата за Хотел-ресторант + бунгала Роза.За насрочената дата Хотела разполага със :2 бр.-стаи двойки на цена 30 лв.2 бр.- стаи със спалня + едно легло на цена 40 лв.3 бр.- стаи тройки на цена 40 лв.2 бр.- стаи със спалня за двама/е може и трима по желание/ Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 цена 30 лв.на 21 има възможност да се освободят две бунгала които са за по двама човека-цената забравих ,но няма да е повече от 30 лв.Района на Хотела разполага с паркинг на който предполагам могат да се подредят около 30 автомобила.След разговора със управителя който се нарича Узума разбрах ,че палатки могат да се разпъват колкото искате срещу някаква минимална сума.Хотела има достатъчно посуда,маси,столове които можем да ползваме срещу около 2 лв. на стол.Има и барбекю.За сведение на всички на 01.09 трябва да отвори врати и Била в Казанлък така ,че няма смисъл да се товарите с продукти и напитки.С две дума на това място ще се повтори срещата от Яна почти на 100 %.По предварителна уговорка управителя иска за всичко което изброих около 200 лв.капаро.След малко ще приложа и снимки.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар