maiska написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Последна тема анкета за общобългарската Фиат среща 20-22-ри!
Collapse
X
-
Вече ми е все тая! Казвайте къде ще се сбираме (пък ако ще да е на другия край на пещерата магура) и да палим колите! Все пак глас за любимото ми Велико Търново! Макар, че имаше някаква алтернатива за с. Габровци!Мисля си, че наистина бихме могли да ги съчетаем двете дестинации спокойствието и уединението на Копринка и величието и магията на Велико Търново! Мнения по въпроса? Или сме две крайни опозиции?
Коментар
-
Колеги, въпроса е наистина сериозен! ’баси организацията дето сме! Всъщност.., в известна степен съжалявам, че пуснах темата! Аз ще съм в Търново при всички положения! А ако евентуално има кинта - може да дойда до Копринка да се видим! Весело искарване на всички... кой където ще да е! Не ме разбирайте грешно... много си Ви обичам всички.. - дори кретените. И в един куп други форуми, проповядвам така да се каже, колко сме велики... Наистина - нека сбирката е там където каже мнозинството.., аз обаче имам други планове и ще изчакам другата сбирка явно! Просто ми се искаше всички да сме на едно място, а се оказа, че по простата причина, че няколко човека са били в Търново... трябва и аз да се откажа... нищо, че аз пък не съм бил в този град от преди няколко години... е, моето семейство и познати гласуват за бившата Българска столица! 22-ри е и празник на България де!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
fuoco написа:ilkor, Света гора е един хълм на територията на Велико Търново. Вярно е, че се обикаля малко, докато се стигне горе, но да е на 1-2км от града.Мотел Света Гора не го препоръчвам, но в града има много други.Освен това в Арбанаси също има доста нелоши хотели. В краен случай в съседния град Горна Оряховица има някакъв хотел на центъра. Това е на 10км от Велико Търново.За организация, надявам се някой от по-старите членове на форума да се заеме с това А времето до тогава не е толкова малко, според мен.
Коментар
-
ilkor написа:fuoco написа:ilkor, Света гора е един хълм на територията на Велико Търново. Вярно е, че се обикаля малко, докато се стигне горе, но да е на 1-2км от града.Мотел Света Гора не го препоръчвам, но в града има много други.Освен това в Арбанаси също има доста нелоши хотели. В краен случай в съседния град Горна Оряховица има някакъв хотел на центъра. Това е на 10км от Велико Търново.За организация, надявам се някой от по-старите членове на форума да се заеме с това А времето до тогава не е толкова малко, според мен.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
maiska написа:Гласувах за яз. Копринка - отново. Причини - същите като предишния път:- Имахме среща в Търново тази година март месец. Беше страхотно. Който не е дошъл може да съжалява. Който беше с нас обаче надали ще иска пак да ходи там.- В Търново лудницата беше страшна. Гледахме "Звук и светлина", но след това почти не остана време да се видим с колегите - заради което все пак се бяхме събрали.- Сега навалицата ще е още по-голяма. Съмнявам се да има и места за всички в 1 хотел - последния път се бяхме разхвърляли в няколко. Честно казано - въобще се съмнявам да има места вече.Предлагам Торнадо (ако има възможност разбира се) да провери за спане на Копринка и да даде някаква оферта.Някой колега от Търново също да се заеме със задачата в неговия район.Реално погледнато, излишно пускаме ...мнайсе анкети за НИЩО конкретно.П.П. Лично предложение - съвсем спокойно можем да се организираме да се съберем на Копринка, да изкараме 20 и 21 там и след това който иска - се организира авто-поход до Търново и се гледа "Звук и светлина".
Коментар
-
Immortal написа:maiska написа:Гласувах за яз. Копринка - отново. Причини - същите като предишния път:- Имахме среща в Търново тази година март месец. Беше страхотно. Който не е дошъл може да съжалява. Който беше с нас обаче надали ще иска пак да ходи там.- В Търново лудницата беше страшна. Гледахме "Звук и светлина", но след това почти не остана време да се видим с колегите - заради което все пак се бяхме събрали.- Сега навалицата ще е още по-голяма. Съмнявам се да има и места за всички в 1 хотел - последния път се бяхме разхвърляли в няколко. Честно казано - въобще се съмнявам да има места вече.Предлагам Торнадо (ако има възможност разбира се) да провери за спане на Копринка и да даде някаква оферта.Някой колега от Търново също да се заеме със задачата в неговия район.Реално погледнато, излишно пускаме ...мнайсе анкети за НИЩО конкретно.П.П. Лично предложение - съвсем спокойно можем да се организираме да се съберем на Копринка, да изкараме 20 и 21 там и след това който иска - се организира авто-поход до Търново и се гледа "Звук и светлина".Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
bubachko
Ние пък със жената така или иначе си бяхме запланували да пътуваме точно тези дни, та се е тая къде ще е, така или иначе ще минем само за дневна сгледаСамо кажете къде ще е конкретно, да знаем да нагласим маршрутите и кога точно ще почне да се събира народа по разните там местни изби та да минем да се видимИначе аз лично бих бил по-навит за Копринка, нещо никак не ме блазнят каквито и да било мероприятия по каквито и да било градове, без значение дали е голям централен или някой по-малък. На морава, хижа и полянка сбирката е по-качествена
Коментар
-
bubachko написа:Ние пък със жената така или иначе си бяхме запланували да пътуваме точно тези дни, та се е тая къде ще е, така или иначе ще минем само за дневна сгледаСамо кажете къде ще е конкретно, да знаем да нагласим маршрутите и кога точно ще почне да се събира народа по разните там местни изби та да минем да се видимИначе аз лично бих бил по-навит за Копринка, нещо никак не ме блазнят каквито и да било мероприятия по каквито и да било градове, без значение дали е голям централен или някой по-малък. На морава, хижа и полянка сбирката е по-качествена
Коментар
-
maiska написа:Гласувах за яз. Копринка - отново. Причини - същите като предишния път:- Имахме среща в Търново тази година март месец. Беше страхотно. Който не е дошъл може да съжалява. Който беше с нас обаче надали ще иска пак да ходи там.- В Търново лудницата беше страшна. Гледахме "Звук и светлина", но след това почти не остана време да се видим с колегите - заради което все пак се бяхме събрали.- Сега навалицата ще е още по-голяма. Съмнявам се да има и места за всички в 1 хотел - последния път се бяхме разхвърляли в няколко. Честно казано - въобще се съмнявам да има места вече.Предлагам Торнадо (ако има възможност разбира се) да провери за спане на Копринка и да даде някаква оферта.Някой колега от Търново също да се заеме със задачата в неговия район.Реално погледнато, излишно пускаме ...мнайсе анкети за НИЩО конкретно.П.П. Лично предложение - съвсем спокойно можем да се организираме да се съберем на Копринка, да изкараме 20 и 21 там и след това който иска - се организира авто-поход до Търново и се гледа "Звук и светлина".Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар