Наистина искам да дойда малко да разпусна, но както казах карам на фантазия. Гумите ми са по гладки от стъкло. И не смея да тръгна на път. А пък на сбирка на Фиат да дойда с алфа ...... не е много препоръчително
Е добре де, значи може и да дойда само да си прегледам задачите и ако мога да се освободя идвам!Даже ако колегата от Габрово е навит може да мина да го взема Дано да успея да се освободя
EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Е добре де, значи може и да дойда само да си прегледам задачите и ако мога да се освободя идвам!Даже ако колегата от Габрово е навит може да мина да го взема Дано да успея да се освободя
То и аз не съм много сигурен дали ще дойда. Ама ще видя кво ще стане. Пък как ми са ходиии.
То желание имам,само да видим как да се уточним,кой,къде,как кога? :D Ще изчакам още някой ден да се уточнят нещата и трябва да се записвам за легло някъде
аз ли не видях карта къде точно ше е сбирката или съм кьорав....язовира го знам къде е, но некви указания как се стига от Казанлък до мястото на яз. Копринка като за прости хора ако може някой добър човек да даде...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
аз ли не видях карта къде точно ше е сбирката или съм кьорав....язовира го знам къде е, но некви указания как се стига от Казанлък до мястото на яз. Копринка като за прости хора ако може някой добър човек да даде...
Тази снимка дава ли ясна представа.
Прикачени файлове
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар