Палатки, палатки, ама ако свие някой дъжд или... Само дано времето го позволява, ’щото тогава какво правим?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Последна тема анкета за общобългарската Фиат среща 20-22-ри!
Collapse
X
-
///// написа:Палатки, палатки, ама ако свие някой дъжд или... Само дано времето го позволява, ’щото тогава какво правим?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Ми аз предлагам да резервираме всичко налично, а сега пускам тема да се записват желаещите, за да имаме представа по 1 или по 2-ма ще спим на легло Относно капарото - вариантите са много, но според мен най-бързия е да се дадат пари от клуба, които на място ще се възстановят. За да не се ощетява никой с временна липса на 200 лв...Да кажат началниците
Коментар
-
!
dilyanski1977 написа:nikki_sixx написа:Е, кога ще разбереш бе пич? И има специална тема за маршрута, тръгването и организацията по ходенето до там.За връщането не е ясно кой, как и що... поне за сега. Но от личен опит знам, че на софрата се решават тия "проблеми".EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Re: !
Fiat_Alfa_Fen написа:dilyanski1977 написа:nikki_sixx написа:Е, кога ще разбереш бе пич? И има специална тема за маршрута, тръгването и организацията по ходенето до там.За връщането не е ясно кой, как и що... поне за сега. Но от личен опит знам, че на софрата се решават тия "проблеми".
Коментар
-
Re: !
dilyanski1977 написа:Fiat_Alfa_Fen написа:dilyanski1977 написа:nikki_sixx написа:Е, кога ще разбереш бе пич? И има специална тема за маршрута, тръгването и организацията по ходенето до там.За връщането не е ясно кой, как и що... поне за сега. Но от личен опит знам, че на софрата се решават тия "проблеми".EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар