crazyico написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Последна тема анкета за общобългарската Фиат среща 20-22-ри!
Collapse
X
-
Хотел "Роза "се намира в центъра на Казанлък срещу хотел"Казанлък".Аз съм за яз.Копринка там много съм ходил като дете и го познавам доста добре както и околията.Когато живеехме там баща ми ме учеше да карам там кола.Но наистина по-добре да се направят резервации в тези хотели там на място отколкото да се пътува и да се губи време.В язовира има доста риба стига някой да има мерак да лови,знае ли се пък някой може да хване голямата риба. Едно въпросче към колегата ,който там е пуснал снимки на стената от другата странана стената.Колега знаеш ли какво имаше там през 86 година в една от нишите на стената преди да направят там тези дурвени заведения?С много голямо удоволствие ще дойда там тъй като това място ми навява готини спомени.
Коментар
-
Tzarevo написа:Хотел "Роза "се намира в центъра на Казанлък срещу хотел"Казанлък".Аз съм за яз.Копринка там много съм ходил като дете и го познавам доста добре както и околията.Когато живеехме там баща ми ме учеше да карам там кола.Но наистина по-добре да се направят резервации в тези хотели там на място отколкото да се пътува и да се губи време.В язовира има доста риба стига някой да има мерак да лови,знае ли се пък някой може да хване голямата риба. Едно въпросче към колегата ,който там е пуснал снимки на стената от другата странана стената.Колега знаеш ли какво имаше там през 86 година в една от нишите на стената преди да направят там тези дурвени заведения?С много голямо удоволствие ще дойда там тъй като това място ми навява готини спомени.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
maiska
Страхотна работа, Ники А относно гласувалите - не мисля, че всички гласували наистина ще дойдат. Ще трябва да пуснем нова тема и всеки който е решил да идва - да се запише с брой места и брой нощувки.И да се определи някакъв краен срок за записване, за да може по-рано да се събере капаро (ако ще събираме) и да се направи резервацията.
Коментар
-
maiska написа:Страхотна работа, Ники А относно гласувалите - не мисля, че всички гласували наистина ще дойдат. Ще трябва да пуснем нова тема и всеки който е решил да идва - да се запише с брой места и брой нощувки.И да се определи някакъв краен срок за записване, за да може по-рано да се събере капаро (ако ще събираме) и да се направи резервацията.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
NqKvo_GaDno написа:crazyico написа:Винаги като ходя на Копринка съм на палатка там. Ако има още навитаци и ако времето е с нас можем да разпънем.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
nikki_sixx написа:Kuku написа:ilkor написа:Но все пак нека последната дума да имат шефовете на клуба които все пак ще се наложи да организират цялото мероприятие ...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Колеги, аз ще бъда с жената и малкия, моля някой да ме упъти къде да дам капаро, или да си го преведа директно на хотела като смятам да съм там с вас на 20 и 21 и на 22 на обяд да отлитам за велико Търново. Май ще е голяма тази среща!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Аз се надявам да успеем да дойдем.Даже се оказва че жена ми на 21 и 22 почива - идеално за идване.Ама другата седмица прехвърляме апартамента и почвам да търча по банки за кредити и др. - да видим дали към 21 ще имам налични 100лв за да се домъкна или ще съм в най-дълбоката финансова дупка в живота си!Иначе тоя хотел Роза ми изглежда малко мизерен, та може и в Златна котва да спим - специално ние.Колко е разстоянието между двата хотела - пеш може ли да се ходи???Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Да, стаите в Роза не са кой знае какво, но са чисти, прохладни, имат прилична баня.Нямат телевизори, телефони или климатици...Персоналът е любезен, предишния път останахме доволни.Смущават ме само малкото останали свободни места, но тъй като гледам, доста хора ще са на палатки...Важното е да е весело
Коментар
-
Immortal написа:Да, стаите в Роза не са кой знае какво, но са чисти, прохладни, имат прилична баня.Нямат телевизори, телефони или климатици...Персоналът е любезен, предишния път останахме доволни.Смущават ме само малкото останали свободни места, но тъй като гледам, доста хора ще са на палатки...Важното е да е веселоФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар