Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НОВА анкета за място на среща на форума на 20-22 септември.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Копринка

като гледам за язовира Копринка остава последно до колкото си спомням пътя е добър има малка отбивка от главния път да вземем да се обадим са хотел някой за места по последни сведения само хотел "Златтна котва" е свободен на приемливи цени и обстановка другия хотел Лазур е зает
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

И там става и разучете за пътя както вика колегата че ниските коли мноо са чупят Поздрави !
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Освен днес след работа да прескоча до там и да ви направя видео със състоянието на пътя и да ви го пусна.Ама ми е много далеч 5 км. и няма да имам време.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Значи да взимам въдиците, така ли?
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

ако ще сме на компринка 100 % земам въдицата
            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

е тоя хотел каде се намира ? асвалтов път до него няма ли ?
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Кажете ми тази сбирка само за пиене и ядене ли ще е ? Май на там клони, но явно всеки разбира ентусиазма си към Фиат по различен начин!
                Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                Porsche 944 S2
                http://www.valmcrae.snimka.bg/
                http://vbox7.com/user:val_mcrae
                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Е айде, и аз гласувах за Копринка, въпреки че бях инициатор за Търново.Както казах, на 22-ри след обяда, след срещата (на Копринка?) прехвърлям Балкана и съм в Царевград Търнов Може да си направим един автопоход от Копринка до Търново, за който иска...За Копринка - предния път бяхме в хотел Роза - там май цените бяха най-приемливи.Не е лош варианта и за Узана - там по спомени имаше барбекю отвън до хотелаВал, няма да е само за еденье и пиенье срещата - ще почовъркаме и под капаците малко То няма как някоя италианка да не се развали до там

Коментар

този пьт гласувах зь тьрново особено щом ще има "звук и светлина"! но все пак отивам там кадето са всички :D
                    FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

За съжаление, ние ще сме само и единствено в Търново. който дойде до там щ се видим. То и това не е сигурно де и то поради , но ако можем да тръгнем ще сме в Търново и там ще си почиваме. Иначе най-много ни се ходеше на автопоход!!! Знаете ни днес сме тук, утре нейде на другия край на България. Много красота, много нещо.. ако можехме да пътуваме повече, щяхме да сме на автопоход, и да дойдем на сбирката сигурно от Варна та през Банско и ВИХРЕН...
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Immortal написа:
                        Е айде, и аз гласувах за Копринка, въпреки че бях инициатор за Търново.Както казах, на 22-ри след обяда, след срещата (на Копринка?) прехвърлям Балкана и съм в Царевград Търнов Може да си направим един автопоход от Копринка до Търново, за който иска...
                        Значи ще сме поне двама!Колеги, искам да попитам колко са мераклиите за Търново, тъй като ако срещата ще е на Копринка - ще се лишим от поне двама-трима готини типове (феникс-а, ////, Дилянски и той май няма да може чак до там... на Йееее жена му е от Търново, та значи и него може да изпуснем)!?Кажете си мнението, за да може да се вземе по-вярно решение! Аз принципно съм за Търново, но гласувах за Копринка... с цел да се съберем максимален брой хора! За мен е важно да няма дърления по въпроса... и ако трябва още една тема.., ами нека си кажем! Когато навивах жената за тази среща... казах й , че ще ходим и заради "звук и светлина" - тя беше обнадеждена. Надявам се няма да има обидени, но какво толкова ще се случи на хората които са били в Търново ако пак го посетят? Все пак основната цел е да сме заедно, а Търново предлага допълнително зрелища. тези които не харесват идеята... винаги могат да си определят среща някъде другаде! п.п.- поуста ми е с проучваща цел! Не се меся в организацията, тъй като нямам никаква възможност да допринеса за нея! Благодаря Ви и извинявайте!
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

обре де .. защо например не е на с.Габровци .. -> не е в Търново , но е близо о него , което означава че може да сме в търново на празника и след това на кратък поход към селото ?
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                            обре де .. защо например не е на с.Габровци .. -> не е в Търново , но е близо о него , което означава че може да сме в търново на празника и след това на кратък поход към селото ?
                            Да бе, то в самия град ако сме - няма как да се съберем 20 коли на едно място... за туй един пич предложи да сме на "света гора"... Мястото трябва да е такова, където да сме всички... иначе къФ е смисъла от цялата работа? По-добре да си пишем във "видях те - ти ли беше?".
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

И аз бях за Търново и на празника ще съм там с Деян най- вероятно, но и на Копринка ще дойда !
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

аз засега съм на полу съединител по нататък ще кажа дали ше идвам или няма. може да се събрем няколко колеги от търново да патуваме заедно???!!!

Коментар

Working...
                                X