В предвид на това ,че все още има разногласия по повод мястото на срещата пускам тази анкета в която ще участват само 5 места които са събрали най-много гласове.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НОВА анкета за място на среща на форума на 20-22 септември.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
С риск да обидя Търновци, казвам - Стига Търново!Бяхме вече веднъж, освен това и по празника ще е лудница.Дайте да е някъде другаде.Аз гласувах за Карлово - все пак аз лично не съм ходил там - само съм минавал и би ми било интересно.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
coolboby написа:Ако не ти е познат града, мога да поема ангажимента да те разведаТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:coolboby написа:Ако не ти е познат града, мога да поема ангажимента да те разведа
Коментар
-
dilyanski1977 написа:Глас за Търново , обаче ако не се правали нещо до тогава няма да се цепя от колектива където и да е.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:dilyanski1977 написа:Глас за Търново , обаче ако не се правали нещо до тогава няма да се цепя от колектива където и да е.
Коментар
-
dilyanski1977 написа:А Казънлък въобще не го знам къде се намира, не съм и ходил там. Далеко ли е?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:dilyanski1977 написа:А Казънлък въобще не го знам къде се намира, не съм и ходил там. Далеко ли е?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар