Търново няма ка да отпадне от анкетата, тъй като е лидер (поне за сега)! Но има и алтернатива - с. Габровци! 15 км не са кой знае какво отстояние!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета за място на среща на форума на 20-22 септември.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nikki_sixx написа:phoenix написа:ние, ще сме в Търново, колкото и да ми се иска автопоход. Забранено ни е от Лекар да пътуваме... ако ще ходим някъде то ще е в Търново. Дано дори и да сме там, да можем да се видим....
Коментар
-
///// написа:nikki_sixx написа:phoenix написа:ние, ще сме в Търново, колкото и да ми се иска автопоход. Забранено ни е от Лекар да пътуваме... ако ще ходим някъде то ще е в Търново. Дано дори и да сме там, да можем да се видим....Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
///// написа:Не, Ваньо ще бъде в софия без колата (служебно)! Програмата е да помоли някой колега да го доведе от София до Велико Търново и от там си го поемаме ние към Варна!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:///// написа:nikki_sixx написа:phoenix написа:ние, ще сме в Търново, колкото и да ми се иска автопоход. Забранено ни е от Лекар да пътуваме... ако ще ходим някъде то ще е в Търново. Дано дори и да сме там, да можем да се видим....
Коментар
-
nikki_sixx написа:///// написа:Не, Ваньо ще бъде в софия без колата (служебно)! Програмата е да помоли някой колега да го доведе от София до Велико Търново и от там си го поемаме ние към Варна!
Коментар
-
идеята за нова анкета ми харесва. аз гласувах за триград но за там сме само двама така че..... в тьрново ходя почти през месец и ми се искаше малко разнообразие но в крайна сметка кадето се реши там ще дойдем! това ще ни е пьрвата среща и я чакаме с нетьрпениеFIAT uno 1.0Fire 45hp
Аск "Vromos"- Бургас
Коментар
-
Аз гласувах за Велико Търново.Може да направим събиране на Света гора, където беше и рокерският събор.Вечерта на 22-ри може да напълним паркингите и да ходим към Царевец, където в 20:00, по спомените ми от едно време, има Звук и светлина всяка всяка година на 22-ри.Аз ще съм целия ден в града и наоколо, а вероятно ще пътувам насам във вторник, така че ако се разберете за конкретно място в събота/неделя/понеделник, ще дойда.Гледам предложения има за околни места близо до града. Добра идея е това да обиколим наоколо. Друго място, където можем да се съберем да хапнем/пийнем сред природата е паркът Лакото в Арбанаси, който се намира на източния му изход.Хубаво място е, създадено е в близките няколко години.Също може да повторим и с мен обяда в Извора, който успях да изпусна преди няколко месеца
Коментар
-
Темата е заключена защото има друга такава.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=311778#311778Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар