Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета за място на среща на форума на 20-22 септември.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Atanas71 написа:
    stenli написа:
    всичко е в рамките на шегата може да дадеш някой друга идея освен софрата
    Не благодаря несъм пресъствал на така наречените срещи вече нямам и желание . Явно има причина за малката посещаемост от други колеги от форума.Темата отдавна се превърна в "лобиране за среща в Търново" айде със здраве
    Колега Atanas71, явно не разбра , че Стенли се майтапи. Не си прави грешни изводи за срещите. Въпросът беше , че пловдивчани се цепят лекичко от общите срещи. Пък и не познаваш Стенли, ако го познаваше щеше да знаеш що за човек е.Сега по темата, аз гласувах за Търново просто, защото няма да мога да присъствам другаде. Пък ми се идва на среща!!! Ако не стане за Търново пак ще се гледат снимки :D
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Immortal написа:
      ilkor и kluchar, а вие гласувахте ли? Щото гледам не са мръднали гласовете...
      Аз гласувах за Копринка въпреки че и в момента съм във Велико Търново Видях разликата между срещата в Търново и тази на хижа Яна и определено по ми допадна обстановката хората от форума да се съберем някъде на по спокойно, а не да се бутаме в тълпите от хора дошли заради празника в Търново.Иначе ще се опитам да дойда без значение къде ще се проведе.

Коментар

ilkor написа:
        Immortal написа:
        ilkor и kluchar, а вие гласувахте ли? Щото гледам не са мръднали гласовете...
        Аз гласувах за Копринка въпреки че и в момента съм във Велико Търново Видях разликата между срещата в Търново и тази на хижа Яна и определено по ми допадна обстановката хората от форума да се съберем някъде на по спокойно, а не да се бутаме в тълпите от хора дошли заради празника в Търново.Иначе ще се опитам да дойда без значение къде ще се проведе.
        Е така е устроена анкетата :D връщане назад няма.В смисъл че колегите които са гласували за Карлово няма да имат нищо против за язовир Копринка, поне за тези от Карлово е така но нали вече сме гласували неможе да променяме анкетата.По добре който е за язовир Копринка да го изрази в мнение , да пусне пост.
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Щом ще е така не може ли с нова анкета в която да участват само класиралите се на първите 3 или 5 места?Някак си 44 гласували на фона на 10 места е смешно.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
            Щом ще е така не може ли с нова анкета в която да участват само класиралите се на първите 3 или 5 места?Някак си 44 гласували на фона на 10 места е смешно.
            Това е добра идеа.Както виждам и срока за гласуване е вече 2 дни.
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Аз гласувах за автопоход ,точнозаради това,че както казва колегата ще има повод за тези въпросни 100 години.А защо не ние от ФИАТ не вземем имено тези 100 години за мото и да се поразходим из България и да ни видят,че сме и патриоти а не само,че притежаваме по техните думи италиански боклуци.

Коментар

ние, ще сме в Търново, колкото и да ми се иска автопоход. Забранено ни е от Лекар да пътуваме... ако ще ходим някъде то ще е в Търново. Дано дори и да сме там, да можем да се видим....
                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Tornado написа:
                  Подкрепям идеята за повторно гласуване за първите 3, дори и 4 места.

Коментар

maiska написа:
                    Tornado написа:
                    Подкрепям идеята за повторно гласуване за първите 3, дори и 4 места.
                    Аз също.
                    Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                    Трезвен ТУК не пиша!
                    Un Italiano Vero

Коментар

Като се има в предвид ,че желаещите за нова анкета се увеличават да се пуска ли такава или не в крайна сметка?Велико Търново (или Арбанаси) - 15 гласаяз.Копринка (Казанлък) - 12 гласаКарлово - 7 гласаУзана (до Габрово) - 5 гласас.Габровци (на 15 км от Велико Търново) - 4 гласаИмаме и места които нямат никакъв глас.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Според мен по-добре е да махнем Търново от анкетата много по-лесно ще стане. Доста доводи има срещу това срещата да е в Търново.

Коментар

здравейте колеги .. от 2 седмици карам фиатче и се регнах тука , ест едни от първите ми погледи във форума бяха точно върху тези теми.Много ми се ходи на енда такава форум среща , за първи път ще ми е и вярвам ще е вълнуващо аз съм от Търново и чесно казано ми се иска нкяаде другаде да се съберем , но и не ми се изпуска пазника тук. Гласувах за Търново , пък нкрая каквото покажат резулататите
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

phoenix написа:
                            ние, ще сме в Търново, колкото и да ми се иска автопоход. Забранено ни е от Лекар да пътуваме... ако ще ходим някъде то ще е в Търново. Дано дори и да сме там, да можем да се видим....
                            Предлагам ти да се уговорим... и да тръгнем поне двете коли нататък! Казвам поне, защото може да има и дуги (даже със сигурност ще има) които ще тръгнат за натам на тоя празник.
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Доста желаещи за нова анкета станаха . Айде пускайте я . Според мен пак ще е Велико Търново но все пак да пробваме. Аз съм за Търново.
                              http://vbox7.com/play:1631a342
                              http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                              http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                              http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Аз обаче незнам дали ще идвам....жена ми нещо се опъва, заради бебето. Не и се иска да я размотаваме. Ще се пробвам с известни приоми на манипулацията, но не мога да гарантирам. А сам хич не ми се идва.....ще ви гледам как си гушкате мадамите, пък аз ще блея в небето....

Коментар

Working...
                                X