Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета за място на среща на форума на 20-22 септември.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

всичко е в рамките на шегата може да дадеш някой друга идея освен софрата

Коментар

В Търново ще е голяма навалица по това време. По удачно е мястото на срещата да на по спокойно място. На Узана е идеално за срещи. Тъкмо колегата Пасарела като идва с големите шамари ще види наживо къде е географския център на България.
      Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

stenli написа:
        Не благодаря несъм пресъствал на така наречените срещи вече нямам и желание . Явно има причина за малката посещаемост от други колеги от форума.Темата отдавна се превърна в "лобиране за среща в Търново" айде със здраве
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
          stenli написа:
          Не благодаря несъм пресъствал на така наречените срещи вече нямам и желание . Явно има причина за малката посещаемост от други колеги от форума.Темата отдавна се превърна в "лобиране за среща в Търново" айде със здраве
          Напротив колега точно аз не съм навит да е в Търново. Винаги съм предпочитал при първа възможност да забягна някъде. Май ще вземе да се натресем неканени на някоя пловдивска сбирка пък да видим как го правите там

Коментар

Понеже незнаех как стоят нещата, затова питам Също ме интересуваше как мога да стана член на клуба?
            Fiat Brava 1.6 16V
            Не карай по-бързо, от колкото твоя ангел пазител може да лети!

Коментар

Снощи си говорихме с жената - двамата сме на мнение че Търново не е добре да се повтаря - поне не и по това време.Мислехме нещо за Карлово и т.н. - така съм и гласувал.
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

нали за това е анкетата да решим каде ще варим
                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

СРОК НА АНКЕТАТА: 29.08.2008 (петък).След което, като определим (определите) мястото, ще пусна една тема за записване, за да знаем за колко човека приблизително да търсим места.

Коментар

Копринка

Коментар

И според мен Копринка е точното място.По това време в Търново ще е лудница.А и март месец бяхме там ...

Коментар

пътуване

нещо като гледам няма да има места за спане в Търново все заети по евтините и хубави хотели нали тогава ще има доста хора
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

ilkor и kluchar, а вие гласувахте ли? Щото гледам не са мръднали гласовете...

Коментар

Търново

да за Търново макар че предложих и друго място до Хисара -СтароселЗа Търново нещо няма места за спане а Илко си е на Търново и не пише сигуно и той ако е свободен ще идва
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

nikki_sixx написа:
                              Мое скромно мнение е, че щом ще е тази датата... най-логично е сбирката да е в Търново. Все пак ще се празнува независимостта на България, а какво по-подходящо място от най-българския град?
                              Дам и аз съм съгласен с теб колега! Нека да е там ! Гласувам за Търново!
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Immortal написа:
                                Tornado е прав. Но пък точно тази година, когато се навършват 100 години от Независимостта на България, мисля че няма да е зле да присъстваме на празника в старата столица.Миналата година с някои колеги бяхме там и беше невероятно. Предполагам че тази година, щом е такава кръгла годишнина ще е още по-интересно.Аз съм се зарекъл още от миналата тази година да не пропускам. Много ще се радвам, ако се съберем точно там по това време.А и доколкото знам, доста от колегите са пряко или косвено свързани с Търново - няма да изброявам имена, те си знаят кои са.Доказали сме неведнъж, че като има мерак, разстоянията не са важни. Предполагам, че голяма част от колегите са на същото мнение.Приключение е и събирането, но и пътуването до там. Аз съм от типа хора, които се чувстват пълноценни като пътуват. (В този ред на мисли се чудя що не стана тираджия )Вече гласувах за Велико Търново. Тъй както е тръгнало, май ще е там срещата. Нека гласуват повече хора, още няколко дни, след което пускам тема за записване за присъствие. За да можем да организираме някакво преспиване - хотели, мотели, туй-онуй
                                Ейййййййййй ама как си го написал само та чак , няколко пъти го прочетох ! Що не станеш писател, а не тираджия! ....та кой са били там миналата година викаш........?
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X