Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета за място на среща на форума на 20-22 септември.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Здравйте !

AzzidO написа:
    Здравейте колеги ! :D Аз съм един нов ФЕН на Фиат и миналата седмица си купих Фиат Пунто (фактически го купих от баща ми, затова това пунто е член на клуба) Бих искал и аз да присъствам на скорошното мероприятие и моля за разрешение
    Разрешение за какво?На това мероприятие не присъстват само модератори или админи.Всеки който изяви желание да заповяда.Колкото повече толкова повече.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: Здравйте !

AzzidO написа:
      Здравейте колеги ! :D Аз съм един нов ФЕН на Фиат и миналата седмица си купих Фиат Пунто (фактически го купих от баща ми, затова това пунто е член на клуба) Бих искал и аз да присъствам на скорошното мероприятие и моля за разрешение
      Ама разбира се! Що за молба - с нас си!

Коментар

Ноу съм кух. Писах мнение, пък забравих да гласувам за Търново
        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Все ми се струва че точно заради празниците Търново няма да е подходящо за събиране на групата - ще е пълна лудница, проблеми с намиране на място в кръчми, нощувките и т.н доста от вас имат спомени от срещата в Арбанаси където се сблъскахте с "гостоприемството " на местния персонал. Определено от скромните ми наблюдения сбирките на по-малко оживени места са били по-яки - особено последната дето беше на г**а на географията Оставям ви да помислите по въпроса. Иначе сте добре дошли всички

Коментар

Колеги, само да запитам:1: Организацията на срещата до къде я докарахте?2: Дали 4 седмици ще стигнат?3: Бяхме ли преди 5 месеца на Арбанаси?Адмирации за идеята.Поздрави.
            Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
            Трезвен ТУК не пиша!
            Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
              Колеги, само да запитам:1: Организацията на срещата до къде я докарахте?2: Дали 4 седмици ще стигнат?3: Бяхме ли преди 5 месеца на Арбанаси?Адмирации за идеята.Поздрави.
              Може да сте били преди 5 месеца в Търново но хората пак си искат там , те са си от Търново не искат да се размърдат малко да преминат балкана.Има и други добри предложения Казанлък-яз.Копринка , Карлово. Ако е на някое от тези места със сигурност ще престигне почити цялата пловдивска чета :D а те не са малко
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

организацията не ми се струва трудна, конференция на младежки парламенти сме правили 300 души на 22.03 за седмица с мероприятия и всичко и това заедно със организиран стриит парад + навалицата от празника на търново, за която по принцип няма микъде места малко желание и всичко става , в търново винаги има места Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Преди 5 месеца на Търново навалицата беше огромна, а сега предполагам, че ще е още по-зле.Имахме проблеми и с настаняването - въпреки предварителната резервация с капаро.....Гласувах за яз.Копринка - със сигурност ще е по-спокойно и ще можем да се видим А и не ми се ще да ходим по няколко пъти на едно и също място...

Коментар

maiska написа:
                    Преди 5 месеца на Търново навалицата беше огромна, а сега предполагам, че ще е още по-зле.Имахме проблеми и с настаняването - въпреки предварителната резервация с капаро.....Гласувах за яз.Копринка - със сигурност ще е по-спокойно и ще можем да се видим А и не ми се ще да ходим по няколко пъти на едно и също място...
                    Със сигурност ще е по спокойно.А по това време в Търново ще е хаос като се предполага че и някой от нашите политици ще се настани в града и какво следва ? Задръствания затваряне на движението заради президента и разни там политици....немисля че това ще е най-подходящото място на тази дата.
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Аз лично нямам нищо против където и да е.Узана до Габрово също е много добро решение, пък който иска (аз например), нека си ходи в Търново на 22-ри.@Атанас71: Пловдивската група е една от най-силните групи, познаваме се лично с много от тях. Много са задружни и често ходят заедно извън града. Обаче, с много малки изключения, досега НИКОГА не са идвали на национални срещи. Дори на Копринка, която е на по-малко от 100 км от Пловдив пак бяха един-двама (изключвам карловци).Айде бе колеги, елате един път и на обща среща!

Коментар

Immortal написа:
                        Аз лично нямам нищо против където и да е.Узана до Габрово също е много добро решение, пък който иска (аз например), нека си ходи в Търново на 22-ри.@Атанас71: Пловдивската група е една от най-силните групи, познаваме се лично с много от тях. Много са задружни и често ходят заедно извън града. Обаче, с много малки изключения, досега НИКОГА не са идвали на национални срещи. Дори на Копринка, която е на по-малко от 100 км от Пловдив пак бяха един-двама (изключвам карловци).Айде бе колеги, елате един път и на обща среща!
                        Така е , по принцип срещата е една маса ядене и пиене и това е хората търсят нещо по разнообразно от едно напиване и наяждане , младежкия дух трябва да е налице без значение годините

Коментар

Пловдивчани сигурно са срамежливи затова не идват. Досега на всички сбирки колкото хора са дошли - толкова са си и отишли никого не сме изяли Копринка е добре като идея, имам и много хубави спомени от Ливадите до Пазарджик съвсем близо за пловдивчани - ако времето се задържи така ще можем да се топнем и в басейна

Коментар

maiska написа:
                            така е имаше доста народ, но на мен не ми е проблем резервацията дори от Варна така че, ако решите да е в Търново казвате бройка, и в зависимост от това може и да се направи отстъпка поне за хотела
                            Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                            Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Atanas71 написа:
                              Immortal написа:
                              Така е , по принцип срещата е една маса ядене и пиене и това е хората търсят нещо по разнообразно от едно напиване и наяждане , младежкия дух трябва да е налице без значение годините
                              Колега да носим гайчните ключове и да ремонтираме колите или пък да се пробваме да ги трошим за да покажем и аз не знам точно какво на някоя писта.

Коментар

stenli написа:
                                Atanas71 написа:
                                Immortal написа:
                                Колега да носим гайчните ключове и да ремонтираме колите или пък да се пробваме да ги трошим за да покажем и аз не знам точно какво на някоя писта.
                                Колега каква е целта и какво искаш да кажеш :D Дано се шегуваш

Коментар

Working...
                                X