Atanas71 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета за място на среща на форума на 20-22 септември.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
-
Immortal написа:ilkor и kluchar, а вие гласувахте ли? Щото гледам не са мръднали гласовете...
Коментар
-
ilkor написа:Immortal написа:ilkor и kluchar, а вие гласувахте ли? Щото гледам не са мръднали гласовете...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Tornado написа:Щом ще е така не може ли с нова анкета в която да участват само класиралите се на първите 3 или 5 места?Някак си 44 гласували на фона на 10 места е смешно.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Аз гласувах за автопоход ,точнозаради това,че както казва колегата ще има повод за тези въпросни 100 години.А защо не ние от ФИАТ не вземем имено тези 100 години за мото и да се поразходим из България и да ни видят,че сме и патриоти а не само,че притежаваме по техните думи италиански боклуци.
Коментар
-
ние, ще сме в Търново, колкото и да ми се иска автопоход. Забранено ни е от Лекар да пътуваме... ако ще ходим някъде то ще е в Търново. Дано дори и да сме там, да можем да се видим....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
maiska
Tornado написа:Щом ще е така не може ли с нова анкета в която да участват само класиралите се на първите 3 или 5 места?Някак си 44 гласували на фона на 10 места е смешно.
Коментар
-
maiska написа:Tornado написа:Щом ще е така не може ли с нова анкета в която да участват само класиралите се на първите 3 или 5 места?Някак си 44 гласували на фона на 10 места е смешно.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Като се има в предвид ,че желаещите за нова анкета се увеличават да се пуска ли такава или не в крайна сметка?Велико Търново (или Арбанаси) - 15 гласаяз.Копринка (Казанлък) - 12 гласаКарлово - 7 гласаУзана (до Габрово) - 5 гласас.Габровци (на 15 км от Велико Търново) - 4 гласаИмаме и места които нямат никакъв глас.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
здравейте колеги .. от 2 седмици карам фиатче и се регнах тука , ест едни от първите ми погледи във форума бяха точно върху тези теми.Много ми се ходи на енда такава форум среща , за първи път ще ми е и вярвам ще е вълнуващо аз съм от Търново и чесно казано ми се иска нкяаде другаде да се съберем , но и не ми се изпуска пазника тук. Гласувах за Търново , пък нкрая каквото покажат резулататитеПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
phoenix написа:ние, ще сме в Търново, колкото и да ми се иска автопоход. Забранено ни е от Лекар да пътуваме... ако ще ходим някъде то ще е в Търново. Дано дори и да сме там, да можем да се видим....Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Явор Митев
Аз обаче незнам дали ще идвам....жена ми нещо се опъва, заради бебето. Не и се иска да я размотаваме. Ще се пробвам с известни приоми на манипулацията, но не мога да гарантирам. А сам хич не ми се идва.....ще ви гледам как си гушкате мадамите, пък аз ще блея в небето....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар