На мен честно казано ми харесват и двете идей и на вал макрии и на останалите, Имам едно предложение какво ще кажете да го направим така събираме се в събота сутринта в Стара Загора( предполагам че повечето ще дойдат в петък, ще резервирам места на Старазагорските бани) тръгваме от тук отиваме до Бузлуджа, от там Шипка, Карлово , Калофер - вал макрии резервира места спим там вечерта на другия ден отиваме на пистата правим си шоото и кой от къде е.
Нова среща..чудесно..миналия път на Арбанаси неможах да дойда, дядо ми почина Бог да го прости...но тоя път дано не се случва нещо...Едва ли ще сте съгласни срещата отново да е на Арбанаси, макар, че повечето биха се съгласили за там...Като идея Шипка е добре, но незнам там дали има къде да се спи?
На мен честно казано ми харесват и двете идей и на вал макрии и на останалите, Имам едно предложение какво ще кажете да го направим така събираме се в събота сутринта в Стара Загора( предполагам че повечето ще дойдат в петък, ще резервирам места на Старазагорските бани) тръгваме от тук отиваме до Бузлуджа, от там Шипка, Карлово , Калофер - вал макрии резервира места спим там вечерта на другия ден отиваме на пистата правим си шоото и кой от къде е.
Колега, идеята ти звучи добре, но помисли малко - хората които ще са от петък в Стара Загора дали ще са в състояние на сутринта да пътуват. Ще са едни изпарения(алкохолни деYellow_Flash_Colorz_PDT_3, едно чудо просто немам думи.
Ако е в района на Велико Търново мога да Ви предложа комплекс Манастира http://www.manastira-bg.com/ . Там се проведе Алфа събора и мястото е прилично , а стаите евтини . А Арбанаси е близо и там може да се проведе вечерта :D
Ако е в района на Велико Търново мога да Ви предложа комплекс Манастира http://www.manastira-bg.com/ . Там се проведе Алфа събора и мястото е прилично , а стаите евтини . А Арбанаси е близо и там може да се проведе вечерта :D
А не мислите ли че тези райони вече се дублират? За пореден път сбирките са там - Арбанаси, Манастири ...Но все пак вие си знаете къде ви е най приятно!
Колега, идеята ти звучи добре, но помисли малко - хората които ще са от петък в Стара Загора дали ще са в състояние на сутринта да пътуват. Ще са едни изпарения(алкохолни деYellow_Flash_Colorz_PDT_3, едно чудо просто немам думи.
И ти си прав но ще се пазим ще внимаваме в петък а в събота ще... прекараме по весело
Може ли да предложа и аз Велико Търново? Някъде около деня на Благодарноста ! Ще отидем на Царевец като миналата година, ще гледаме "Звук и Свелина" и отново ще съм горд, че съм българин! Там е невероятно! П.С. Този път ще дойда, Обещавам !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Колега, за да съм честен... и на мен на такова ми замириса! Уж безкористни цели, а почнаха вече и уееееееекинки забележки тип: "казвам ти дъще - сещай се снахо!" Ще видим развръзката, но началният ми ентусиазъм взе да изчезва...
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Колега, за да съм честен... и на мен на такова ми замириса! Уж безкористни цели, а почнаха вече и уееееееекинки забележки тип: "казвам ти дъще - сещай се снахо!" Ще видим развръзката, но началният ми ентусиазъм взе да изчезва...
Докато някой не поеме отговорността и да каже *срещата ще бъде на хх.хх.2008г. мястото е хххх* темата няма да има край. Тоест някой да се нагърби с организацията. И най вероятно ще има сърдити.Ако бъркам или съм обидил някой, моля да бъда извинен.
Всички който са предлагали, все дават за среща централна България...най-добре да е там, не защото ми е близко, а защото ще е далеко на колегите от Варна да идат в София примерно...и така няма да има интерес.Аз съм повече пас, отколкото да дам глас за Велико Търново, Арбанаси, Шипка, Узана и тн.
Добре де до тук срещнах 3 предложения:1. Велико Търново2 Карлово3 Старозагорски минерални баниако има и други предложения нека се допишат и утре до към 17:00 часа да се направят на анкета която да е в сила 1 седмица (например). След като се реши мястото след анкетата ще се види как да се организират нещата по спане, хранене, официална вечер, а може би и някакво занимание с колите! Това е само мое само предложение.
Коментар