Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идеи за нова среща на Фиат Форум

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Новата среща на Фиат Форум

dilyanski1977 написа:
    tehnoart написа:
    Здравейте колеги,Аз и моята съпруга бяхме част от щастливците,дошли на лятната среща на Фиат-Форум. ОК!Въпроса беше коментиран доста дълго и нямам намерение да се връщам назад.Нека не живеем с миналото, а да гледаме напред, И така в този ред на мислидайте да видим кога и къде ще е следващата среща, има ли някой идея къде и как можем да се съберем отново?Нека да чуем предложения и ако нямате против - да определим дататаи да действаме, Яворчета, какво ще кажете по вьпроса, Кире, ти как си?ПоздравиПламен
    Трябва да е в средата на България за да не е много далеко на никой .
    мдааа Търново например :P :P :P
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

phoenix написа:
      Айде, един цитат наготово.
      val_mcrae написа:
      Като говорим за място около средата на България аз мога да ви предложа Карлово. В близост до града има една малка писта не е от най гладките и е около 600м. само, също има и една малка картинг писта. Ето от това клипче може да добиете представа за пистата тук и тук , тези сбирки са нелегални! А за един италфест мисля че трябва да има полиция линейка и т.н. знаете. А пък на този клип можете да добиете горе-долу представа за картинг пистата туки тук . Асфалта за съжаление не е много гладък но общо взето е добре като за непотдържана писта. Идеята ми е да направим два дни феста като единия ден може да направим драг състезанията на правата писта, а следващия ден конкурсите за видове тунинги, аудио и най бърза обиколка на картинг пистата. Може пък да пробваме и Италианско преследване. :D За всичко това ще трябва добра организация, защото пак казвам че тези писти не са охранявани и няма да има органи на реда. Ако ви допадне по някакъв начин идеята ми ще пиша какво предлага района за нощувки. И ще пусна снимки на пистите като общ изглед.
      Мммдаааа... значи ако има интерес мога да проверя за нощувките и да пиша!
      Alfa Romeo 166 2,4 JTD
      Porsche 944 S2
      http://www.valmcrae.snimka.bg/
      http://vbox7.com/user:val_mcrae
      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

А дата? Нещо около еди кога си?

Коментар

Чувал съм за местност, наречена Сучурум или нещо подобно,с водопад и други екстри, била идеална за чеверме, ей сега ще кажеш,че само от едене и пиене се интересуваме, ама не си прав, вал макрее, да знаеш,аз не употребявам алкохол, ама пък и никой не е направил сбирка с лимонада,както се казваше в 1 стар български филм...Ако имаш тази възможност,Моля провери какви са условията за спане и можем ли да отидем там за 1 уйкенд,айде да видим колко ще бъдем този път. Щото от миналия много хора не дойдохаи още съжаляват, май...За дата -евентуално в края на септември - 26,27,28-09-08или началото на октомври 3,4,5-10-08, нека да мине онази дата 15-9-08че който има ученици му се взима акъла.
          Фиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
          Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.

Коментар

НА 11-ти Октомври е ИТАЛФЕСТА.Мисля ще е супер лоша идея да съвпадат 2-те мероприятия!!!Ние ще сме на феста, ако можем да пътуваме разбира се. Все пак там ще се съберем 3-те клуба. Много приятели с които само си пишем и много приятни емоции, много състезания+едене и пиене!!!!Темата за ИталФеста тук
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Само кажете къде и кога, и ако може да е малко по рано, за да не правя пак невъзможното за да дойдем. Не си мислете, че ще се разминете без нас. Вече не пропускаме такива мероприятия. Още от сега можете да ни включите в списъка, а що се отнася до организация и т.н. ще помагаме с каквото можем.Поздрави!fihi jr. , Irka_fihi и fihiВанки, Ирка и Иван

Коментар

Забравих да кажа, идеята за В.Търново много ни допада.Но все пак каквото решите, ние сме съгласни.

Коментар

Емо, ай стиа пробутва туй с Италфеста бе... колегите от Алфа форума ше се изтрепят за тоя фест.., а това тук е друго! Това ше да се назовава среща на улегналите люде... дето ги боли пипера за гонки и всякакви състезания. Това ще е сбирка на фенове на Фиат... пък ако има подходящи условия - мое да се дърпаме на по 100-200... с шопска салата! п.п.- и в Търново става... всякъде към средата е угодно, само да не е на края на Бг!
                  Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Италфеста си е италфест. Няма да го пропуснем, то се знае. Но миналата година цял ден висяхме като изпразнени ...членове... на пистата, в очакване да дойдат гонките. Не че беше лошо, но емоциите там са други. Все едно да сравнявате гледането на телевизия с четенето на книга За ФИАТ-среща (айде и от мен - малко Ланча ) май ще да е най-интересно на Търново на 20-21-22 септември. Въпреки че датата е сравнително близо, все още може да се спретне нещо. А и тази година на 22-ри се навършват 100 години от обявяването на Независимостта на България. Мисля че ще има грандиозни тържества. Аз така или иначе съм си го запланувал още от миналата година да съм там. Няма да е зле да се съберем там (пак ).Ако решите друго - няма проблем. А и не е задължително да е в града Търново - може да е някъде в околностите, да кажат местните дали има нещо подходящо.Бе навсякъде сме навити...като пружинки

Коментар

Immortal написа:
                      Италфеста си е италфест. Няма да го пропуснем, то се знае. Но миналата година цял ден висяхме като изпразнени ...членове... на пистата, в очакване да дойдат гонките. Не че беше лошо, но емоциите там са други. Все едно да сравнявате гледането на телевизия с четенето на книга За ФИАТ-среща (айде и от мен - малко Ланча ) май ще да е най-интересно на Търново на 20-21-22 септември. Въпреки че датата е сравнително близо, все още може да се спретне нещо. А и тази година на 22-ри се навършват 100 години от обявяването на Независимостта на България. Мисля че ще има грандиозни тържества. Аз така или иначе съм си го запланувал още от миналата година да съм там. Няма да е зле да се съберем там (пак ).Ако решите друго - няма проблем. А и не е задължително да е в града Търново - може да е някъде в околностите, да кажат местните дали има нещо подходящо.Бе навсякъде сме навити...като пружинки
                      Екстра бе, супер напрао... аз все още (за мой срам) не съм бил на "звук и светлина"...
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

ОК момчета,нека помоля Стенли или Торнадото да предложатместа за спане и ако сте навити да видим звук и светлина да уточним дата 20,21,22-09-08. Идеята на Имортала е добра,ние обичаме културата, и бахура, както се казва...
                        Фиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
                        Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.

Коментар

..май повече наблягаме на бахура, ама това е друга тема Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Аз също обаче мисля че не р хубаво да са толкова близо датите до Италфеста.По-добре е срещата да я направим малко като коледна... - края на Ноември, да кажем.Иначе аз лично ще бъда раздвоен и като си знам нещата за плащане - едва ли за 2 седмици ще отида на 2 места....И до последно ще се колебая на кое от двете...
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Е, не са толкова близки - едното е в средата на септември, другото средата на октомври.Иначе аз само предложих дата, щото така или иначе ще съм в Търново тогава Съгласен съм и на каквото друго решите.

Коментар

То май и ние тогава ще сме в Търново.Иначе Явор е прав... и според мен не трябва да се засичат двете мероприятия или да са твърде близо, понеже Италфеста си е събитие което не е за изпускане и ако трябва да се избира, аз бих избрал Феста. Той е веднъж годишно, а ние можем да си правим срещи на Фиат всеки месец ако решим.п.п.Immortal-ови, да ви предвидим ли за спане в нас?
                                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                                бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                                сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
                                X