Да му сложите стикер на нашия форум, ей!Ако са ви свършили - да търся и да пращам.
приготвяй стикерите ...идваме...хайде на среща 2010 в Кърджали ...едене пиене и т.н. ...има ли желаещи ?
веднага подкрепям с две ръце среща в кърджали най на края и тука да се видим кои сме фиатите
mi то в КЪРДЖАЛİ Фиати много ...ама хайде да те видя ...утре съм там ,другиден кафето е от мен...даже и бирата (жената ще кара няма как... )давай координати гсм*и и.т.н. ...или може би се познаваш с колегата никин...
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
Колегата bahricin е у нас (България)ако някой иска да направим една среща да пише.
по голяма вероятност събота вечер в някое заведение а може и петък...планираме с колегите от бурса в кърджали а който дойде дойде ...дайте други предложения...ако има такива...
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
За Събота вечер е по-удобно, особено за тези, които са всеки ден на работа и по-отдалеч като мен, освен това и трaфика в Събота е по-слаб.@bahricin---Знаеш, че съм сигурен кандидат за среща...
Коментар