Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"ИТАЛФЕСТ-2008"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

благодарско

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Колеги кажетее, ще има ли вход? няма ли да имаа? колко пари ще е??? Никой нищо за това не говори.

Коментар

Аз доколкото знам вход ще има само за разпивката в заведението утре вечер.

Коментар

И аз не знам да има вход за феста. Пише само да носим добро настроение
          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Само доброто настроение си носете, както е казано по-нагоре
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Абе само това ли ще сме, нещо много слаба работа!!!!!! Хора, я се стегнете и идвайте утре
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

там сме бе

Коментар

Споко там сме
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

И аз като завърнала се ще се отбележа утре на Италфеста (тъй като съм в София), заедно с Феникс (ако успеем да се уговорим).

Коментар

с повече късмет и попътен вятър и аз ще дойда с колегите от алфа форума ...
                      Fiat Coupe 1.8 16V

Коментар

Вчера идва при мен един с една априлия с румънска регистрация и още някакво момиче и тя с някакъв голям мотор (пак с румънска регистрация)! И пича ми вика, че му е изтощен акомулатора и не може да запали! (Говорим на английски) И аз му казвам, че нямам кабели, за да му дам ток, но той пича си беше подготвен - имаше си кабели и аз му дадох ток от типото да запали! Искаше да ми дава пари, но аз отказах! Та от приказка на приказка му казах, че ще има фест на италиански автомобили, но е доста далеч - чак в София! И оня ми вика, че това е едва на 2 часа от тук ! Пратил съм ги аз! Та ако видите 2 мотора с румънска регистрация на феста (единия от тях е априлия, а другия - не знам, но го кара мнооо яко маце) да не ги гледате като обли камъни - аз съм ги пратил гостите от Румъния!

Коментар

Темата с нагледен материал продължава вече ТУК

Коментар

2ро място за най-поддържан автомобил :P :P :P :P

Коментар

Working...
                            X