Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"ИТАЛФЕСТ-2008"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ето флаерче
    Прикачени файлове
    Alfa Romeo 156

Коментар

Колеги, за събота как ще се ходи към Италфест-а? Ще направиме ли някаква среща преди това, или всеки сам да се ориентира натам?
      Fiat Punto 1.7TD
      Mazda 626 2.0
      Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

FaceLess написа:
        Колеги, за събота как ще се ходи към Италфест-а? Ще направиме ли някаква среща преди това, или всеки сам да се ориентира натам?
        Задължително ще има среща,аз предлагам да е на ОМВ на Ботевградско шосе, преди караулката се пада
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
          FaceLess написа:
          Задължително ще има среща,аз предлагам да е на ОМВ на Ботевградско шосе, преди караулката се пада
          Може и някъде по в София да я направим.
          Fiat Punto 1.7TD
          Mazda 626 2.0
          Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

FaceLess написа:
            blagun написа:
            FaceLess написа:
            Може и някъде по в София да я направим.
            Е че то Ботевградско шосе си баш в София По удачен вариант няма, оттам сме тръгвали и за други сбирки така, че аз това предлагам!!!Нека се направи тема за отпътуване за Италфеста!!!
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Колеги колко пари ще е входа? никаде нищо не пише,или аз немога да видя?

Коментар

И Алфаджиите... и Фиатаджиите са един дол дренки! Не можеш да разчиташ на никого да те откара или да те върне на шибания Фест. ’бал съм сичките... "аверства" и познанства! И за в бъдеще ще се замисля дали да стъпя на някоя от малоумните срещи!Благодаря колеги! Приятно изкарване на всички там...
                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                  И Алфаджиите... и Фиатаджиите са един дол дренки! Не можеш да разчиташ на никого да те откара или да те върне на шибания Фест. ’бал съм сичките... "аверства" и познанства! И за в бъдеще ще се замисля дали да стъпя на някоя от малоумните срещи!Благодаря колеги! Приятно изкарване на всички там...
                  Стига бе Ники, ко стана са?Да не би никой да не иска да те вземе..... Ако трябва аз ще пътувам да Варна да те взема
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Ники, шо стана бре?!

Коментар

Много се извинявам на всички, но понече съм много зле с времето и не можах да разгледам целият форум имам въпрос:От къди и в колко часа тръгваме за Италфеста ?За София става въпрос.АКО ИМА КОЛЕГИ ОТ СОФИЯ БЕЗ КОЛА НЕКА ДА СИ КАЖАТ. ПРИ МЕН ВИНАГИ ИМА МЯСТО.

Коментар

blagun написа:
                        Стига бе Ники, ко стана са?Да не би никой да не иска да те вземе..... Ако трябва аз ще пътувам да Варна да те взема
                        Kuku написа:
                        Ники, шо стана бре?!
                        Точно туй става... Иначе всички силни-вилни, ама като опре работата за неква услуга - никой не се обажда! Аре кажете ми как тъй 4 дена поуст с молбата ми да седи без никъф отговор под него, а?И при Алфаджиите го пуснах същия си поуст.., ама нейсе... ше се радвам на снимки после. А така се бях натокал да се пусна в някой от драг-овете, че да спечеля некоя награда... е, нищо - догодина ше си сбера некви левове и ше дофтасам със Стильо. Всъщност не всички Фиатаджии са такива. Това се отнася за варненската част... Освен туй, Поли С ми предложиха да ме върнат до Вн. И подслон са ми осигурили... остава само идването... което днес до края на деня все още ще опитвам да си уредя!В случай, че не се видим копеуета майни - желая ви много приятни емоции там. И да снимате ей...

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
                          Точно туй става... Иначе всички силни-вилни, ама като опре работата за неква услуга - никой не се обажда! Аре кажете ми как тъй 4 дена поуст с молбата ми да седи без никъф отговор под него, а?И при Алфаджиите го пуснах същия си поуст.., ама нейсе... ше се радвам на снимки после. А така се бях натокал да се пусна в някой от драг-овете, че да спечеля некоя награда... е, нищо - догодина ше си сбера некви левове и ше дофтасам със Стильо. Всъщност не всички Фиатаджии са такива. Това се отнася за варненската част... Освен туй, Поли С ми предложиха да ме върнат до Вн. И подслон са ми осигурили... остава само идването... което днес до края на деня все още ще опитвам да си уредя!В случай, че не се видим копеуета майни - желая ви много приятни емоции там. И да снимате ей...
                          Не че е перфектното решение, но ако няма как - винаги може да си хванеш влак от Варна до София. На гара Подуене, което е на 4 км от сбирката - просто по-удобно няма. Сигурен съм, че ще има кой да те закара до Италфеста от там (след като връщане си имаш осигурено).В краен случай и аз ще те метна - живея до гарата.Да уточня - казвам краен случай, защото преди 10 мин видях за Италфеста (така става като не гледам началната страница) и още не знам дали ще дойда или не - ще обсъдя с приятели. Но дори да имам друга работа винаги мога да отскоча до ОМВ-то да те оставя или директно до самото място (а съм убеден, че от където и да е в София ще има кой да те вземе).И един въпрос - видях кога е срещата на ОМВ, но не разбрах кога започва самия фест ?10 часа ?И стана въпрос за някаква такса - има ли такава и колко е, информативно да се знае ?Мерси.
                          FIAT Marea Weekend 1.8 HLX '99

Коментар

Видях на листовката - 10 часа е началния час, за който също не е видял.
                            FIAT Marea Weekend 1.8 HLX '99

Коментар

пичове кво става, кои от вас ще ходят към елин пелин и ще се чакаме ли някъде? ОМВ нв ботевградско ми звучи добре, само кажете твърдо и съм там

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Коментар

Working...
                                X