ето флаерче
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"ИТАЛФЕСТ-2008"
Collapse
X
-
FaceLess написа:Колеги, за събота как ще се ходи към Италфест-а? Ще направиме ли някаква среща преди това, или всеки сам да се ориентира натам?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:FaceLess написа:Колеги, за събота как ще се ходи към Италфест-а? Ще направиме ли някаква среща преди това, или всеки сам да се ориентира натам?Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
FaceLess написа:blagun написа:FaceLess написа:Колеги, за събота как ще се ходи към Италфест-а? Ще направиме ли някаква среща преди това, или всеки сам да се ориентира натам?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
И Алфаджиите... и Фиатаджиите са един дол дренки! Не можеш да разчиташ на никого да те откара или да те върне на шибания Фест. ’бал съм сичките... "аверства" и познанства! И за в бъдеще ще се замисля дали да стъпя на някоя от малоумните срещи!Благодаря колеги! Приятно изкарване на всички там...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:И Алфаджиите... и Фиатаджиите са един дол дренки! Не можеш да разчиташ на никого да те откара или да те върне на шибания Фест. ’бал съм сичките... "аверства" и познанства! И за в бъдеще ще се замисля дали да стъпя на някоя от малоумните срещи!Благодаря колеги! Приятно изкарване на всички там...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
blagun написа:Стига бе Ники, ко стана са?Да не би никой да не иска да те вземе..... Ако трябва аз ще пътувам да Варна да те вземаKuku написа:Ники, шо стана бре?!
Коментар
-
nikki_sixx_74 написа:Точно туй става... Иначе всички силни-вилни, ама като опре работата за неква услуга - никой не се обажда! Аре кажете ми как тъй 4 дена поуст с молбата ми да седи без никъф отговор под него, а?И при Алфаджиите го пуснах същия си поуст.., ама нейсе... ше се радвам на снимки после. А така се бях натокал да се пусна в някой от драг-овете, че да спечеля некоя награда... е, нищо - догодина ше си сбера некви левове и ше дофтасам със Стильо. Всъщност не всички Фиатаджии са такива. Това се отнася за варненската част... Освен туй, Поли С ми предложиха да ме върнат до Вн. И подслон са ми осигурили... остава само идването... което днес до края на деня все още ще опитвам да си уредя!В случай, че не се видим копеуета майни - желая ви много приятни емоции там. И да снимате ей...FIAT Marea Weekend 1.8 HLX '99
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар