Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"ИТАЛФЕСТ-2008"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"ИТАЛФЕСТ-2008"

Колеги, изпратих това съобщение до председателя на "Клуб Алфа Ромео България" и председателя на "Клуб Ланчиа България"."Уважаеми...., натоварен съм с не леката задача от името на "ФФБ", в качеството си на член на УС, да отправя конкретен въпрос към УС на "КАРБ" и "КЛБ" и в частност председателите, за организирането на "ИТАЛФЕСТ 2008" - има ли някакво развитие, взети ли са някакви решения, каква е идеята ви за организаторските функции на трите клуба АЛФА-ФИАТ-ЛАНЧИА, каква е програмата заложена в организацията на тазгодишното мероприятие и т.н., и т.н. Вече е 08.08.08 остават по-малко от два месеца до традиционната дата за провеждане на "ИТАЛФЕСТ" "Ще ви държа в течение!

Тази тема трябва да е извън този раздел, според мен, да се вижда от всички.Предложението, което имат Алфа, и при нас се приема добре, е феста да е около София този път.Ще трябва този път да се организира много набързо.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Аз нарочно я пуснах тук, пък вие ако прецените я преместете Или нека тази остане организаторска, пък пуснете нова в подходящия раздел!

Коментар

Нарочно решихме да правим срещата си заедно с тази на Алфа. Надявам се, от ланчия също да се присъединят на същото място. Тогава че можем да измислим нещо заедно. Кой-къде-как-колко-с какво. Справка за мястото:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=30407
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Gtipo приветствам твоето решение и си мисля,че наистина трябва да бъдем едини.Само това ще покаже на другите марки,че нашата марка се тачи и управлява от готини умни и интересни като личности хора.Дано колегите откликанат на апела ти и се надявам да се получи наистина хубаво мероприятие.

Коментар

ЕХОООООО!!!!!Господа модератори,няма ли да покажете малко заинтересованост и в нашия форум-като начало може да направите темата за феста ВАЖНА
            Croma 2.0 ie
            www.italcars.org

Коментар

AFBWorld написа:
              ЕХОООООО!!!!!Господа модератори,няма ли да покажете малко заинтересованост и в нашия форум-като начало може да направите темата за феста ВАЖНА
              А,като второ да вземат една сопа и да подкарат всички натам ли?
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Не знам каква част си прочел в алфа-форума ,но аз установих че за феста е решено-членовете на КАРБ са уредени,а останалите да се оправят сами.......Не става въпрос за сопата ,а за светлина в инфо-тунела.Аз ще отида със или без помощта на темата от нашия форум-но Марио е пуснал тема за нощувките в ланча-форума,а нашата къде е...!?!Има само ОБЕЩАНИЯ за инфото
                Croma 2.0 ie
                www.italcars.org

Коментар

19:44ч., 22.09.2008г. - Редактирам написаното, след като ти прочетох мнението във форума на Ланчия...

Коментар

Все пак да сложа информацията от Алфа форума.
                    11-ти Октомври 2008г.летище Лесново (с.Лесново до Елин Пелин)Обменят се сега проекто договора и условията, които на место бяха обсъдени.Пистата е 920м на 25м и е в отлично състояние.Бялата зона пред единият хангар е 7.1 дКа с много гладко излят бетон и там могат да бъдат подредени автомобилите... много....Има още толкова място с отличен асфалт за мероприятията ни.Тревни площи в добро състояние при нужда.Бензиноколонки с много висококачествен 95 и 100 бензин. на 100 октана цената е 5лв литъра почти защото не е като този който е по бензиностанциите, а за малки самолети на бензин. Но не е керосин. Просто бензин със сертификати за качество.Обекта има ток.Пожарни кранове в основната зона.Охраняем е входа и е оградено.Когато до седмица се уточни договора и се подпише ще има цялата налична информация за всички достъпна.
                    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Аз щях да идвам на 11 ноември не знам защо се бях объркал така.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                        Аз щях да идвам на 11 ноември не знам защо се бях объркал така.
                        От Казанлък ще има ли група за феста? Ако има да се уговаряме да пътуваме заедно!
                        Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                        Porsche 944 S2
                        http://www.valmcrae.snimka.bg/
                        http://vbox7.com/user:val_mcrae
                        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Пуснал съм тема в този раздел за записване за хотели - строй се, преброй се Ако я направите и важна - още по-добре!

Коментар

Направена е важна темата

Коментар

То това хубаво, благодарЪ за което, ама защо никой не се записва

Коментар

Working...
                              X