Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

20 години ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

20 години ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Колеги,
    Тази есен се навършват 20 години от създаването на форума.
    Отдавна не сме се събирали, още повече, че и все по-малко регистрирани потребители влизат във форума, но за моя приятна изненада, в момента, в който пиша това, има 3 регистрирани и над 200 нерегистрирани, четящи форума (дано не са ботове).
    Предлагам да организираме една национална среща през втората половина на годината, някъде в центъра на България.
    Много ми се иска да се видим със старите муцуни, а и с нови!
    На 10 годишнината бяхме в Търново, защо не пак там?
    Няма да пускам анкети, нито за място, нито за дати. (винаги ще има недоволни от едното или другото).
    Но обмислете предложението ми, и да се захващаме с организацията.
    От повечето от вас ще се изисква само присъствие

Спомени...
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Състоя ли се събиране на форума, ако е било писано във Фейсбук нещо си, няма как да съм прочел (нямам Клюкарник). Ако се е случило, жалко за липса на информация и тук.
      Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
      Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

Коментар

Не се е състояло.
        Планира се да се състои на 6-8.09.2024 г. по последна информация от ръководството на клуба.
        Ама нещо се умълчаха
        Като има окончателно дата и място, ще бъде обявено на всички възможни места, своевременно.

Коментар

Някакво развитие със събитието? Или ще си останем със спомените от Велико Търново преди 10 години...
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Immortal написа: Преглед на мнението
            Не се е състояло.
            Планира се да се състои на 6-8.09.2024 г. по последна информация от ръководството на клуба.
            Ама нещо се умълчаха
            Като има окончателно дата и място, ще бъде обявено на всички възможни места, своевременно.
            Точно когато съм дежурен тогава ли ще правите джамбуре бре ?
            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Явно няма да има нищо.
              Ще се заема аз май, но няма да е за този месец...

Коментар

Явно няма да има нищо.
                Ще се заема аз май, но няма да е за този месец...
                Дай да плануваме направо 25 годишнина, за да има време за всичко
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Дай да плануваме направо 25 годишнина, за да има време за всичко
                  И да се обадиш по-рано , да не съм пак дежурен...
                  Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Странно, не мога да повярвам, че темата за юбилейната, 20-та годишнина , е тъй пуста Наистина, в последните години, особено след тая гнусна зараза, хората се затвориха и се скриха. Станахме асоциални и апатични, няма вече такива яки събирания, срещи и купони както преди, не само за форума, по-принцип Не знам, одъртяхме ли, еврогейските ценности ли ни е.аха мамата, скъпотията ли, тъпотията ли в хубавата ни Българийка със всичките олигофрени по тв-то всяка вечер...Мдааа, вече не е същото, че май и ще има още изненади
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Ами не. Не съм съгласен.
                      Алфа Ромео клуба си правят страхотни срещи, по няколко пъти в годината.
                      Участвам и в други клубове, при които редовно има срещи и купони.
                      Проблемът е, че нашият клуб отдавна не е клуб.
                      Ръководството е абдикирало от всичко, цяло чудо е, че форумът все още е онлайн.
                      Вижте от коя дата (година) е последния пост, написан от някой от ръководството...
                      Нищо лично към никого, но западането на срещите започна, след като настоящото ръководство пое клуба.
                      Първо спряха да участват в организациите на ИталФестовете, поради което алфистите се разсърдиха и спряха да организират те всичко, а ФИАТ и Ланча клубовете да получават всичко на готово.
                      После спряха да се организират национални срещи (и каквито и да било срещи въобще).
                      А хората имат желание, имат и възможности.

Коментар

Неприятно изненадан съм да чуя (прочета) от теб подобни обвинения, Дидо! Защото като изключим организирането на национални срещи, останалото има много малко общо с истината.
                        В организизацията на Италфестите участвахме и с пари, време и труд (за съжаление, почти само критикуваното от теб ръководство). Не знам алфистите да са ни се разсърдили. Истината е, че събития в подобен формат са тежки финансово и като организация. Впрочем, ако подгледнеш в специално създадения за целта раздел в нашия форум, ще видиш какви са били ангажиментите ни (опа, ти не си там, защото не участваше в организацията).
                        Чудиш се, че форумът е още онлайн. Ами запитай се кой се грижи за редовното плащане на хостинга и техническата поддръжка и възстановяването на форума след срив. Не е от членския внос - виж раздела Сдружение Фиат форум България и ще разбереш, че не стига до никъде (опа, ти и там не си, защото не си член на сдружението).
                        Колкото до срещите - погледни и в раздела за срещите и виж кога последно е имало регионална среща. И тях ли ръководството трябва да организира? Даже в София - няколко души се събирахме сравнително редовно всяка неделя. Постепенно и тук оредяхме (сигурно пак по вина на ръководството)...
                        По време на срещата в Антик, на която беше и ти, казах че ще съдействам за организирането на среща за 20-годишнината, но с цялостна организация не мога да се ангажирам.
                        Защо, вместо да мяташ обвинения, не поемеш организирането на срещата? Ръководството ще ти съдейства, бъди сигурен.
                        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Ами не. Не съм съгласен.
                          Алфа Ромео клуба си правят страхотни срещи, по няколко пъти в годината.
                          Участвам и в други клубове, при които редовно има срещи и купони.
                          Проблемът е, че нашият клуб отдавна не е клуб.
                          Ръководството е абдикирало от всичко, цяло чудо е, че форумът все още е онлайн.
                          Вижте от коя дата (година) е последния пост, написан от някой от ръководството...
                          Нищо лично към никого, но западането на срещите започна, след като настоящото ръководство пое клуба.
                          Първо спряха да участват в организациите на ИталФестовете, поради което алфистите се разсърдиха и спряха да организират те всичко, а ФИАТ и Ланча клубовете да получават всичко на готово.
                          После спряха да се организират национални срещи (и каквито и да било срещи въобще).
                          А хората имат желание, имат и възможности.
                          При така формулирано от теб мнение, мога само да ти кажа - свободен си да ходиш на всякакви срещи и мероприятия, организирани от клубовете, в които участваш. Особено от разсърдени такива. Ако искаш малко по-конструктивен диалог - заповядай в удобно за теб време в София и лично ще ти отговоря точка по точка за всяко едно нещо, което си написал - кое, какво, защо, как и др.

Тук единствено по темата мога да ти кажа: след като си поел инициатива и сам не си стигнал доникъде, защо прехвърляш отговорност към друг? Виж си публикации 1 и 7 в тази тема. Доколкото разбирам български, говориш в първо лице, но изведнъж в публикация 11: ръководството - това, ръководството - онова. Изместваш фокуса в трето лице и ръководството. Ръководството на никого не е казало "Не" или нещо подобно, при наличие на инициатива. Нещо не ми се струва много коректно изказването ти. Затова заповядай в София в удобно за теб време и лично от ръководството ще чуеш всичко по отношение на Италфест, срещи, клуб и пр. Но не ти прави чест нито на годините, нито на образованието да подхвърляш такива изказвания и поне по моите разбирания - обвинения защо няма среща.

Чакам да ми кажеш кога ще ти е удобно наживо да ти обясня нещата. Ако искаш ми се обади по телефона, ако искаш ми пиши по вайбъри, фейсбукове, ако искаш тук пиши в тая тема - както ти е удобно.

Коментар

Working...
                          X