Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

CHILIEV написа:
    17:00 тази неделя (06.12.2009) - при Пешо на по лимонада... или кой каквото донесе
    Корекция на датата събота - 05.12.2009. Все пак 06.12 е Никулден и много ще са на трапеза, включително и аз.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Мда... СЪБОТА ще да е срещата... объкАл съм се

Коментар

coolboby написа:
        Чета си аз за едни молове и попадам на информация, че в Габрово открили мол Terra Mall на 26 този месец.Какво стана с Mall Gabrovo? Тоест ще сте с 2 мола или?
        С минимум два.

Коментар

Това какво ще рече?

Коментар

coolboby написа:
            Чета си аз за едни молове и попадам на информация, че в Габрово открили мол Terra Mall на 26 този месец.Какво стана с Mall Gabrovo? Тоест ще сте с 2 мола или?
            Тоа па,само Мол-ове му дай...
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Недей мрази ве, Ирка

Коментар

coolboby написа:
                Това какво ще рече?
                Ще рече че ще имаме 2 мола :D .Мол Габрово трябва да го отворят края на Февруари (22-ри) Между другото този мол ще е доста по- УбаФ от терата.То това като някакво хале :D
                Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Чух, че имало само 3-4 магазина на кръст, всички други помещения пълни с пепел Има ли смисъл да се разкарвам до Габрово да го видя мола? Има ли поне човек да хапне и пие нещо

Коментар

coolboby написа:
                    Чух, че имало само 3-4 магазина на кръст, всички други помещения пълни с пепел Има ли смисъл да се разкарвам до Габрово да го видя мола? Има ли поне човек да хапне и пие нещо
                    Повече са от 3-4 магазините, а другите бяха със стоката вътре и се очакваше отварянето им, е имаше и празни магазини. А хапване и пийване си има, на последния етаж.

Коментар

coolboby написа:
                      Окончателно ти казвам да не идваш за да не са разочароваш лятото ако е още отворен ела тогава
                      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Алооууу, Габровоооооо! Живи ли сте? Кога ще има ранде-ву, туй-онуй?Очертава се идване, та да земем да се видим, а?
                        Ванга

Коментар

А, чи тука сме си, поне за мен и GbGz гарантирам :D
                          Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

26-ти устройва ли ви като дата? Или 27 по някое време?Ама пишете бързо, че то не остана, ей го де е!
                            Ванга

Коментар

26 sme na ma4 ot 5 4asa v sportnata zala :Dpo kuysno kum 7 moi sa vidim :D
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Ми 7 - 7, за нас не е проблем. Ама другите хаймани що се спотайват?
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X