Обявата е от www.mobile.bg . Просто не мога да дам линк, защото ми отваря начална страница на мобилето. Продавач: Регион: Габровотел.: 0884741797
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Габрово...
Collapse
X
-
fihi
-
fihi
Скоро ще ни трябва голяма кола. Мислим да си вземем една мареа, а да се освободим от корсата. Та така, ако някой му се занимава.... В противен случай ще се наложи да се разходя за да я видя.
Коментар
-
fihi написа:Скоро ще ни трябва голяма кола. Мислим да си вземем една мареа, а да се освободим от корсата. Та така, ако някой му се занимава.... В противен случай ще се наложи да се разходя за да я видя.fihi написа:Обявата е от www.mobile.bg . Просто не мога да дам линк, защото ми отваря начална страница на мобилето.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
fihi
-
Среща - Габрово - летището на Междене - неделя - 15.02В неделя видях колона идваща от там. Изглежда гонките пак са факт. Навити ли сте да отидем да видим за какво става въпрс.На 10-тина км от Габрово - село Междене - на летището. Може да се организираме да тръгнем заедно от ГБ, около обяд. А ако няма нищо все ще се намери къде да пием по бира клипче:http://vbox7.com/play:2aaf740f
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар