Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито и от нас! И да фнимафаш с пиииниту, че сутрин боли глава обикновенно.Приятно изкарване на празника.И най накрая, но не на последно място: Ако до сега ти си работил за името си, то нека от тук нататък то да работи за теб.Поздрави!

Коментар

Благодаря за пожеланията, малко със закъснение, но по разбираеми причини в събота затворих компа по-рано а в неделя не съм го пускал, та така. До събота на срещата!
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Днеска сме при Пешо 16:30ч. !!!
        Fiat Brava 1.9 TD

Коментар

Не е свързано със срещите ви колеги ,но вижте Тази тема и ако имате възможност помогнете.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

К’во става Габровци? Аз по принцип съм от Търново,но имам роднини и в Габрово,а и много приятели и редовно кисна по колелото и центъра. Ако не ви е проблем може пийнем по ... нещо
            Fiat Bravo 1.6 16v 1999г

Коментар

Само кажи, на нас фитила ни е много къс, палим на четвърт.
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!

Коментар

Пешо, май че пак ще ти правим скомен в събота. Дидо обади ли ти се?

Коментар

Не,никой не ми се е обаждал,но то това не пречи .Нещо съм се замислил обаче,какво стана с Ганчо,не се е появявал този човек,нито е писал

Коментар

Дидо и Жоро поеха инициативата в другия форум.

Коментар

Аз и тука си се мяркам В събота пак ли ?

Коментар

Събота в 17-17:30 часа и мястото на срещата са известни. (при Пешо)
                        Fiat Brava 1.9 TD

Коментар

peho написа:
                          .......... .Нещо съм се замислил обаче,какво стана с Ганчо,не се е появявал този човек,нито е писал
                          Тук съм си, ама ме налегна много работа и не остава време.
                          brava 1.6_v16 elx

Коментар

реплика на срещата от събота - и в неделя... някъде към следобяд по същото време на по бира...може би малко съпорт за монтажа на един касетофон в типарата...

Коментар

Коментар

Колеги малко да отклоня темата за пиенето ..Въпроса ми е къде в Габрово се продава масло селения...??
                                Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                                Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Working...
                                X