Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пешо, разчиствай терена че май този път ще бъде по-голяма тумбата /дай боже/. Незнам дали ще ти стигне и ракията, ама някой спомена че ще донесе още!!!
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
      Пешо, разчиствай терена че май този път ще бъде по-голяма тумбата /дай боже/. Незнам дали ще ти стигне и ракията, ама някой спомена че ще донесе още!!!
      ...а, ма то и запой ли ще има. Да донеса един-два буркана трушия царска тогаз...

Коментар

Училища,машинни заводи и шавари колеги я дайте един пикчър от гугъл ърф да се види къде е мястото на интернет кафето.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Добре колега ще се видим там аз днес ще мина да видя точно каде е мястото
          Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !

Коментар

Ето тукhttp://bgmaps.com/map.asp?sid=b281e7...&Map29_29.y=22
            Прикачени файлове
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Tornado написа:
              ...интернет кафето.
              доколкото разбирам няма да е само "кафето"

Коментар

Авео написа:
                ...........а, ма то и запой ли ще има. Да донеса един-два буркана трушия царска тогаз...
                Донеси,че тя работата става сериозна

Коментар

peho написа:
                  Авео написа:
                  ...........а, ма то и запой ли ще има. Да донеса един-два буркана трушия царска тогаз...
                  Донеси,че тя работата става сериозна
                  айде от нас тънките мезета :P :D :D

Коментар

Бях на срещата за малко все пак бях с домочадието.Запознах се със съфорумци от Габрово.Когато имам възможност и не бързам ще минавам за по кафе при Peho.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Току що се прибирам и аз. И искам да споделя - този форум все повече ме очарова....лудница. Оказа се, че половината имаме вили в едно село, с колегата мотикас сме тичали като хлапета на една поляна и сме седяли до един огън, не стана дума с подробности, че деликатна тема, ама май сме и "задиряли" едни и същи моми....абе лудница.Света е малък и забавен....Срещата беше много хубава, запознах се и с нови колеги, видях стари дружки....абе хубаво нещо са срещите, хубаво.....

Коментар

срещата си се получи много ценна наистина

Коментар

[img]...
                          Прикачени файлове

Коментар

Хаха добра среща, предлагам другия път да не се пребираме с нашите коли.
                            Fiat Brava 1.9 TD

Коментар

Хубава среща сте си спретнали като гледам. Само не можах да видя ракийката и туршийката, ама айде.

Коментар

Ракийката остана за друг път,сега имаше винце,бирка и мезенце,Ганчо черпеше за рожденият си ден.Но винцето остана,повечето бяха с колите и не пиеха.Абе то виното в началото много бързо го изпих,ама това е друг въпрос.

Коментар

Working...
                                X