Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

NikMar написа:
    Пешо да не изпиеш ракията! А на AnotheR добре дошъл и на куц крак може да дойдеш, после на 3-4 може да си тръгнеш ракията на Пешо е от класа.
    Вие казвайте кога ще идвате,че да съм подготвен.

Коментар

Аз съм навит за събота следобяд штото вечерта имам работа и няма да мога колегите какво ще кажат ?
      Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !

Коментар

И ние така си го правим къде 16-16:30 ч.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Ъхъ бива бива. Да незанимавам целия форум та ше питам вас: Днес "обиколих" с мултицета колата (и аз си нямам друга работа) и резултата е следния; Три от кабелите на свещите са в безкрайността, а четвъртия около 30 килоома (ужас направо) пък колата си мърка. Та въпроса ми е от де в Г-во убави кабелаци, и дали ако зема подходящ кабел и му турна термошлаух x2 x3 ще постигна резолтат(добър)?; Локализирах прекъсванията на реотаните на задната врата (най-долните три, дет най-трябват), та с какво да ги "съединя пак" с наличното по магазините в Г-во, че разните китове за това неможах да намеря?
          brava 1.6_v16 elx

Коментар

А ти защо не наминеш като разхождаш кучето,тъкмо по подробно да ти ги разясня нещата

Коментар

Оки, минавам довечера след 20.00 часа.
              brava 1.6_v16 elx

Коментар

peho написа:
                А ти защо не наминеш като разхождаш кучето,тъкмо по подробно да ти ги разясня нещата
                Ееее, скрънза само на него ли бе! Майтап бе Уйли!
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!

Коментар

NikMar написа:
                  peho написа:
                  Ееее, скрънза само на него ли бе! Майтап бе Уйли!

Коментар

И в събота кво шъ праим?

Коментар

motikas написа:
                      ... Та въпроса ми е от де в Г-во убави кабелац...
                      Ауто Плюс бих ти препоръчал (до дома на хумора)

Коментар

И така, пускам предложение за среща в събота в 16:30 ч. на традиционното място-при Пешо.

Коментар

NikMar написа:
                          И така, пускам предложение за среща в събота в 16:30 ч. на традиционното място-при Пешо.
                          Само да ви кажа, че ще дойда и аз...на Пехо фантата моо арна... До събота, и се надявам да дойдете повече хора, че срамота - в тоя град съм израстнал, пък познавам само двама-трима габровци...

Коментар

Аз ще доида но от цялата работа неразбрах каде трябва да се срещнем ...
                            Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !

Коментар

Машинният завод и второ основно училище трябва да ги знаеш къде са,движейки се по тази улица от центъра по посока Шавара,след като подминеш училището от лявата страна има къщи,в едната от тях има интернет зала,там ще сме.Точно след залата има автомивка и "гумаджийница".Няма как да не намериш залата.

Коментар

Авео написа:
                                ... в тоя град съм израстнал, пък познавам само двама-трима габровци...
                                ее... сори, ще се запознаеш с още един не-габровец :P :D

Коментар

Working...
                                X