Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами ади де аз си мислех че никой не се събира в габрово от италианките! Дайте да направим една сбирка а аз ще поканя още 2ма 3ма с купета от тука
    Powered by Emzo

Коментар

Аз имам едно питане.Кой габровец е бил на срещата на копринка?Колегите ми обясниха ама аз нали съм си малко ........, та не можах да ги разбера.Та който е бил там и си е тръгнал половин час преди да отида да казва без бой.

Коментар

уредете нещо може да се видим да поодъним лафа
        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Аве аз се канех да ходя (на думи :р) ама......само ги видях как минаха през палаузово и в последствие разбрах че са ходили там
          Powered by Emzo

Коментар

evgeni85 написа:
            Аве аз се канех да ходя (на думи :р) ама......само ги видях как минаха през палаузово и в последствие разбрах че са ходили там
            Ми що не ни догони. Ние не карахме бързо, аи спряхме на лукойла да зареждаме.

Коментар

Здравейте колеги!И аз съм от Габровооооо бре!!..и най-важното и аз се сдобих с италианка,тези дни!Дайте да организираме нещо!доста габровци се събрахме!
              Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
              Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

аз съм съгласен тая седмица я дават убава може да напраим нещо при пехо ако искат другите и тои разбира се

Коментар

Аз мисля че го казах,всеки е добре дошъл.

Коментар

някои ще ходи ли на италфестът ? ?щото при пехо явно няма да стане ;(

Коментар

Що бе какво ни пречи и ние да си направим габровски италфест.
                      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Аз определено няма да ходя на Италфест.

Коментар

NikMar написа:
                          Що бе какво ни пречи и ние да си направим габровски италфест.

Коментар

Пичове, тази седмица ще си идвам към Габрово, ако сте навитаци събота да направим едно лайф-форумче, давайте предложения :D

Коментар

Що пък не? "Времето и мястото на срещата са известни" - Гералов, да речем събота /17.10.08/ 17:00 при Пешо.
                              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Ъхъ, че имам да го черпя за извинение, че не се обадих за Копринка. Ама ме налегнаха едни неща тогаз ... не ми беше въобще за срещи.
                                brava 1.6_v16 elx

Коментар

Working...
                                X