Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е как караш тва пунто с тея джанти по села и паланки

Коментар

с много гас минаам през дупките и планините чак остаям споилерите по земята бавничко много ясно че минавам бе и то кат кажеш село що си мислиш че има много дупкитои там пътя даже е много хубав е има 1 2 места дето има дупки ама аз ги знам
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Айде да не си говорим извън темата, че ще ни изрежат като кисели краставици :D

Коментар

Тия срещи са убава работа
          Peugeot 406, 2000 HDi 90
          ex. Peugeot 106 1,5 D
          ex. Ritmo 70 138B2.000
          ex. Tempra 2.0 159A6.046
          Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

Backo написа:
            Тия срещи са убава работа
            Е тъй де.А ще дойдеш ли и ти?

Коментар

Пишете ме
              Peugeot 406, 2000 HDi 90
              ex. Peugeot 106 1,5 D
              ex. Ritmo 70 138B2.000
              ex. Tempra 2.0 159A6.046
              Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

GbGz написа:
                фащам са на бас че ше са с 1 нали са семеиство пук и за 250 км кав е смисала са харчат пари за гориво за 2 коли (логика)
                Може да си правят гонки по магистралата

Коментар

хаха с 1 кола ще са приказвах с тях та значи остава при peho срещатав 18 и нататак
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Ще гледам да съм там до към 6 и 30, ще чуете бесен рев и това съм аз :D

Коментар

Като идвате към мен внимавайте че тъкмо патрулката спря на обичайното си място,паркинга на машинният завод,малко преди училището.

Коментар

Мене не ме бройте, че скъсах жило на съединителя Даже днес трябваше да е сменено, но се оказа, че мойто е 1,50м.

Коментар

Преди малко срещата преключи,събрахме се,запознахме се,добре беше,ще има и снимки.

Коментар

Браво бе, аз ли съм пръв... "Прелетях" през Габрово и минах да видя колегите, вярно че само 10 мин., но ги уважих от сърце..... Ето два фотоса за поколенията:
                            Прикачени файлове

Коментар

GbGz написа:
                              с много гас минаам през дупките и планините чак остаям споилерите по земята бавничко много ясно че минавам бе и то кат кажеш село що си мислиш че има много дупкитои там пътя даже е много хубав е има 1 2 места дето има дупки ама аз ги знам
                              еее като те гледах как караше с 40 не ги прелетяваше на 29 или 30 ама както и да е. от септември имате едно рамо с кабрио.

Коментар

Ето още малко снимки, извинявам се за закъснението
                                Прикачени файлове
                                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
                                X