Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

abe hora az otkogat zaminah vie ne mojete da se suberete :D skoro se vru6tam i tipoto 4aka :DПисането на кирилица е задължително!Модераторски екип на forum.fiat-bg.org

Коментар

Понеже сме СУПЕР сериозни и се събираме всяка седмица искам да ви кажа,че на 22 септември има Италфест на летище Лесново до Елин Пелин.От тук до там са 190км.Нека да каже тук кой ще идва да се събираме от сега,защото колкото сме сериозни някой ще остане.Не знам защо още няма информация тук,но сутринта прочетох в Алфа форума.Вечерта ще има алкохол парти Борко най-вероятно е там заради пиенето Айде казвайте да се организираме от рано,кой ша взема отпуски,кой ще лъже жените си и да вървим да гледаме хубави любовници
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Колеги, някой да ме упъти към тапицер, работещ с естествена кожа? Реших да бодна едно спортно воланче, пък е с червена и изкуствена, и за да е в тон с купето, требе да е в черно. Минах тук покрай един, на културния дом - оня дере кожи ей ... не си играе пича. Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 п.с. въпроса не е много за тук, но понеже тук предимно са габровци .... та за това. :D Ще има "благодаря" под форма на Поздрави
        тише едешь - хрен приедешь!
        2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
        http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.

Коментар

има един в бившия завод Рекорд. Андрей мисля че се казва. там на портала като отидеш ще те опътят. Ма си мисля че евтино с естествена кожа няма да намериш. Успех все пак!
          Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
          Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Той де ... май ще го оставя като краен вариант. Някой има ли отзиви за качеството на работата му?Утре ще пробия по един от моя край, много прехвален, да видя каква цена ще ми обади ...
            тише едешь - хрен приедешь!
            2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
            http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.

Коментар

Абе тука колеги от другите градове започнаха да ни завиждат,че се събираме всеки ден,дайте малко по-рядко да се виждаме :D.Ся сериозно айде да мислим някво събиране към четвъртък.

Коментар

Е айде де , нито веднъж ли не се събрахте докато ме нямаше Аз се прибрах преди седмица, видях и Ивчо вече с алфичка :D Борко го виждам вече за четвърти път ама той не вижда ... Явно ме е забраил как изглеждам :D

Коментар

Еее аз Алфата я взех преди 2 месеца,даже и основен ремонт и правих вече

Коментар

даже и на междене я пуска вече........... :P
                    STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside

Коментар

Ооо да,даже и вчера и направих 2-3 старта,ама още ми свиди да и раздавам всичката газ като знам колко ми е оскубала нервите докато я правих и колко пари са хвърлени по двигателя

Коментар

Е два месеца ама мен ме нямаше 6 :D Няма да е лошо да се видим всеки да се похвали с нещо :D

Коментар

Ми айде де,казвайте кога и да се събираме,че само пълним страниците на темата с глупости :Д

Коментар

четвъртък 19:00 халите?
                            Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                            Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Там съм..

Коментар

И аз съм там,днес ще звънна на Борко,че той каза,че не влизал много във форума.

Коментар

Working...
                                X