Тамън днеска Иво ме згащи на аладина :D вече цял месец се услушваме, топло стана фиатките взеха да горят по-малко :D Само по улиците се виждаме май :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Габрово...
Collapse
X
-
Да ви се похваля,днес преди да се срещна с Марто на Лидъла се захапах с една Вектра Б 1.8 115 коня.Аз спрях на пешеходната да минат две жени и тръгвам нормално оня тръгва да ме изпреварва и давам газ ама оня и той настъпва и аз педала до долу ама оня не отстъпва и на Мити-то бях с около кола и половина пред негоAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
dqvola6669 написа:днес докато бях на работа някой е минал и е сложил на колата ми някакво листче с фиатски работи на него "брошурка’ някой да знае нещо по въпроса !!!!!!!!! данеби борко да има пръст в тази работа ??????Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
dqvola6669 написа:днес докато бях на работа някой е минал и е сложил на колата ми някакво листче с фиатски работи на него "брошурка’ някой да знае нещо по въпроса !!!!!!!!! данеби борко да има пръст в тази работа ??????Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
GbGz написа:dqvola6669 написа:днес докато бях на работа някой е минал и е сложил на колата ми някакво листче с фиатски работи на него "брошурка’ някой да знае нещо по въпроса !!!!!!!!! данеби борко да има пръст в тази работа ??????STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар