Тамън ми са обади еисега ще се видим да ги взема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Габрово...
Collapse
X
-
ivailo rachev написа:Добре,аз му оставих и моя телефон евентуално ама като сте се разбрали Айде звънни една жица после да се видим да обменим 1-2 стикераFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:ivailo rachev написа:Ами нищо не стана,нещо не са можли да се разбератЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
ivailo rachev написа:Добре,аз му оставих и моя телефон евентуално ама като сте се разбрали Айде звънни една жица после да се видим да обменим 1-2 стикераFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Материалите са при нас,половината са при мен,другата половина са при Борко.Който иска знае къде работя да заповяда да му дам или при Борко Има големи стикери(вътрешно лепене),малки кръгли стикери(вътрешно и външно лепене),форумни ключодържатели и карти за отстъпка в бензиностанции Еко.Имаше и един светлоотразител ама го приватизирах за малкияAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Я ако има излишни ключодържатели и някакъв стикер(ако са прозрачни за стъклата) ми запази и на мен пък аз ще видя кога ще мина,че тази седмица ти казах,че имам нужда да се отдам на ракия П.П Иво я виж това: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4652611 ,открили са топлата вода най-накрая,ама няма страшно,пак всичко ще им се размине...FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар