Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тамън ми са обади еисега ще се видим да ги взема
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Добре,аз му оставих и моя телефон евентуално ама като сте се разбрали Айде звънни една жица после да се видим да обменим 1-2 стикера
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
        Добре,аз му оставих и моя телефон евентуално ама като сте се разбрали Айде звънни една жица после да се видим да обменим 1-2 стикера
        Всичко наред ли е със материалите?Ако има недостиг от нещо казвайте навреме.Набутайте всички флаери под чистачките на автомобили които нямат стикери.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ами нищо не стана,нещо не са можли да се разберат

Коментар

ivailo rachev написа:
            Знам единия колега без карта ,а другия без ГО и са не могли да се намерят.

Коментар

Бе напоследък тука габровците много несериозно сме го дали гледам :D

Коментар

Tornado написа:
                ivailo rachev написа:
                Знам единия колега без карта ,а другия без ГО и са не могли да се намерят.
                еми ако колегата беше звъннал преди да стигне шипка щях да взема такси и да се видим,но уви

Коментар

ivailo rachev написа:
                  Ще пътувам към Търново днес.Давайте телефон кой ще ме чака и къде да приеме пратката?

Коментар

Материалите са при нас,половината са при мен,другата половина са при Борко.Който иска знае къде работя да заповяда да му дам или при Борко Има големи стикери(вътрешно лепене),малки кръгли стикери(вътрешно и външно лепене),форумни ключодържатели и карти за отстъпка в бензиностанции Еко.Имаше и един светлоотразител ама го приватизирах за малкия

Коментар

За мен една бира ако може Иначе, Ивайло запази ми един ключодържател. утре преди обяд ще мина да го взема
                      Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                      Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

То при мен има 4 ключодържателя,така че когато минеш имаш един и ако си харесаш някой стикер пак има доста

Коментар

Я ако има излишни ключодържатели и някакъв стикер(ако са прозрачни за стъклата) ми запази и на мен пък аз ще видя кога ще мина,че тази седмица ти казах,че имам нужда да се отдам на ракия П.П Иво я виж това: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4652611 ,открили са топлата вода най-накрая,ама няма страшно,пак всичко ще им се размине...
                          FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

Стикери има,когато и да минеш ще се сдобиеш,а това за картела е една добра новина,но не се знае до къде ще се стигне.Да не само да ни хвърлят прах в очите и всичко да си остане по старо му.

Коментар

Слънцето пече и на мене ми е гот.... време е за среща

Коментар

GbGz написа:
                                Слънцето пече и на мене ми е гот.... време е за среща
                                много вървят тея беемвета да го ева ама май повече реват
                                Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                                Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Working...
                                X