Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    Стикерите са в мен както и ключодържатели ,и карти за ЕКО ,флаери за форума.При първото пътуване към Търново ще мина през Шипка и ще ги оставя на колегата GbGz.Ако имате други идеи за по-скорошно пристигане при вас споделете.
    Ами ако няма да е скоро ако ти се занимава с Еконт или нещо подобно може и там,най-вече както на теб ти е удобно.П.П.Аз тая седмица съм сърдит на времето.Изкарах аз в събота колата,в понеделник отидох на работа с нея,вечерта едвам се прибрах заради снега.Снощи същата работа,излязох си с нея,тая сутрин ставам ии МЪКА вали та се нетрае.Иначе Марто аз те видях един път,излизах от еса и ти свирна ама те видях късно.
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Бе интересното е, че на мен не ми работи свирката ама се чу някаква и кат се обърнах видях тебе :D Иначе втория път нз дали беше вчера ама до фамилията пак горе на еса се срещнахме :D

Коментар

Стига сте се срещали по пътя е ... кръчмите за какво са ?
        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

И аз туй им казах ама никой не чува :D Четвъртък някой нещо, че се забраихме :D

Коментар

аз съм за другите да го мислят

Коментар

И аз съм за. предлагам пак 19:00 на халите. ако имате други предложения тук е мястото да ги кажете. ако ли не може да споделите дали може да дойдете
              Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
              Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Аз не мога,сърдит съм на времето защото не мога да си изкарам колата ОТНОВО
                Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Да мина да те взема :P

Коментар

Добре, за сега никой не потвърди идване. Отлагаме за по нататък

Коментар

Го го го го гооооооол аиде бе ко става несериозници....

Коментар

Aз нямах нет няколко дена и ми се стори се едно месец го няма ... затуй не можах да потвърдя :D

Коментар

Oo негри. аз пак да предложа място и час. мислех за четвъртък в 19:00 ма то се оказва 8-ми март. затва дайте в сряда да се сберем. пак от 19:00 пак на халите. кво ще кажете

Коментар

Аз съм там със сигурност

Коментар

Хора заминавам на работа а там няма нет :D Затова 0896702085 ако се сберем някой да придрънка да се домъкна и аз :P

Коментар

Рекламните материали съм ги подготвил.Утре колегата Shterbaka пътува към Търново и на връщане може да мине през Габрово да ви ги остави.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X