Аз под културно имах в предвид без пиене,че миналата седмица излязохме в 5 вечрта за по бира и се прибрах в 3 сутринта почти на 4 крака
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Габрово...
Collapse
X
-
Пичове говорих с ogi от СФ да изпратi стикерчета ето ги и тях,напишете ми кои какво иска за да ги поръчам./безплатни са/ но недеите да се лакомите 1 малък кръгъл стикер 6 см, за ВЪТРЕШНО лепене 2 малък кръгъл стикер 6 см за ВЪНШНО 3 малък кръгъл стикер 10 см за ВЪТРЕШНО 4 голям стикер за задно стъкло за вътрешно 5 карти за зареждане за ЕКО 6 ключодържател с кръглото лого на ФФБ 7 светоотразители за деца, с логото на кампанията на ЕКО - обади се като стигнеш (фигура динозавърче). Поразпитай кои колеги имат деца, за да изпратя колкото е нужно, но да не се застояват у теб, защото са ограничен брои.Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
GbGz написа:Пичове говорих с ogi от СФ да изпратi стикерчета ето ги и тях,напишете ми кои какво иска за да ги поръчам./безплатни са/ но недеите да се лакомите 1 малък кръгъл стикер 6 см, за ВЪТРЕШНО лепене 2 малък кръгъл стикер 6 см за ВЪНШНО 3 малък кръгъл стикер 10 см за ВЪТРЕШНО 4 голям стикер за задно стъкло за вътрешно 5 карти за зареждане за ЕКО 6 ключодържател с кръглото лого на ФФБ 7 светоотразители за деца, с логото на кампанията на ЕКО - обади се като стигнеш (фигура динозавърче). Поразпитай кои колеги имат деца, за да изпратя колкото е нужно, но да не се застояват у теб, защото са ограничен брои.
Коментар
-
Чат за срещите в Габрово...
Hristian_Aleksiev написа:Какви привилегии се ползват с картата на Еко ПетролеумFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Pac3to написа:Аз искам такова ,ако може 2 малък кръгъл стикер 6 см за ВЪНШНО
Коментар
-
ivailo rachev написа:Аз искам ключодържател и стикер от тоя 6см. за ВЪНШНО лепене.Борко дай ако има повече неща да вземем да имаме пък ще си разделим доставката.Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Стикерите са в мен както и ключодържатели ,и карти за ЕКО ,флаери за форума.При първото пътуване към Търново ще мина през Шипка и ще ги оставя на колегата GbGz.Ако имате други идеи за по-скорошно пристигане при вас споделете.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар