Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз под културно имах в предвид без пиене,че миналата седмица излязохме в 5 вечрта за по бира и се прибрах в 3 сутринта почти на 4 крака
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
      Аз под културно имах в предвид без пиене,че миналата седмица излязохме в 5 вечрта за по бира и се прибрах в 3 сутринта почти на 4 крака
      Добре че днес не са сабрахме,Щот аз отивам да са вкултурявам в чевермето
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Ааа не не,първо да направя колата тогава ще се вкултуря някъде

Коментар

Пичове говорих с ogi от СФ да изпратi стикерчета ето ги и тях,напишете ми кои какво иска за да ги поръчам./безплатни са/ но недеите да се лакомите 1 малък кръгъл стикер 6 см, за ВЪТРЕШНО лепене 2 малък кръгъл стикер 6 см за ВЪНШНО 3 малък кръгъл стикер 10 см за ВЪТРЕШНО 4 голям стикер за задно стъкло за вътрешно 5 карти за зареждане за ЕКО 6 ключодържател с кръглото лого на ФФБ 7 светоотразители за деца, с логото на кампанията на ЕКО - обади се като стигнеш (фигура динозавърче). Поразпитай кои колеги имат деца, за да изпратя колкото е нужно, но да не се застояват у теб, защото са ограничен брои.

Коментар

GbGz написа:
            Пичове говорих с ogi от СФ да изпратi стикерчета ето ги и тях,напишете ми кои какво иска за да ги поръчам./безплатни са/ но недеите да се лакомите 1 малък кръгъл стикер 6 см, за ВЪТРЕШНО лепене 2 малък кръгъл стикер 6 см за ВЪНШНО 3 малък кръгъл стикер 10 см за ВЪТРЕШНО 4 голям стикер за задно стъкло за вътрешно 5 карти за зареждане за ЕКО 6 ключодържател с кръглото лого на ФФБ 7 светоотразители за деца, с логото на кампанията на ЕКО - обади се като стигнеш (фигура динозавърче). Поразпитай кои колеги имат деца, за да изпратя колкото е нужно, но да не се застояват у теб, защото са ограничен брои.
            Аз искам такова ,ако може 2 малък кръгъл стикер 6 см за ВЪНШНО

Коментар

Какви привилегии се ползват с картата на Еко Петролеум
              Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
              Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Аз искам ключодържател и стикер от тоя 6см. за ВЪНШНО лепене.Борко дай ако има повече неща да вземем да имаме пък ще си разделим доставката.

Коментар

Чат за срещите в Габрово...

Hristian_Aleksiev написа:
                  Какви привилегии се ползват с картата на Еко Петролеум
                  От ТРИ до ПЕТ СТОТИНКИ отстъпка за пропан-бутан , а за другите горива и повече.В почивните дни и по-големи отстъпки дават .Аз в неделя заредих в Севлиево и цената на газовата смес я редуцираха от 1.40 на 1.37.
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Pac3to написа:
                    Аз искам такова ,ако може 2 малък кръгъл стикер 6 см за ВЪНШНО
                    Колега, сега ти виждам аватара и колата в "гаража"...Тва Браво твоето, ако не се лъжа, щяхме да го купуваме ние едно време, като взимахме нашето.Но имаше ударено на тавана, а и нещо не ни хареса как работи двигателя, и не го взехме. Беше в една автокъща в Габрово...Всъщност сигурен съм, че е същото, щото имам негови снимки от тогава.

Коментар

ivailo rachev написа:
                      Аз искам ключодържател и стикер от тоя 6см. за ВЪНШНО лепене.Борко дай ако има повече неща да вземем да имаме пък ще си разделим доставката.
                      неможе да земем защото няма много в наличност значи поръчвам 10 броя от малките за ВЪНШНОи 1 ключодържател

Коментар

Да аз писах какво искам,поръчвай тогава

Коментар

Около Петък трябва да са тук

Коментар

Какво стана пристигнаха ли стикерите и отделно кога ще направим една среща.

Коментар

Стикерите са в мен както и ключодържатели ,и карти за ЕКО ,флаери за форума.При първото пътуване към Търново ще мина през Шипка и ще ги оставя на колегата GbGz.Ако имате други идеи за по-скорошно пристигане при вас споделете.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Иво днеска двата пъти те видях ама все късно :D То може и повече да си ме засякъл :D Иначе доста време мина от последната среща.. хаиде да се задеистваме, че се излагаме :D Четвъртък пак нещо а-у, кво ще кажете

Коментар

Working...
                                X