Да вече идва топло може и по-често,ама само кафенце или максимум две бири,че в края на месеца вкарвам колата за тунинг и трябват кинти
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Габрово...
Collapse
X
-
Martous написа:Най-накрая дочаках да се оправи туй време, че направо ми беше дошло да гуша от снегове и студове... :DAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Не не отказах се,като се сетих колко пари и мерак съм вложил в моята и буквално ми стана жал за нея и се отказах и в неделята на един комшия не можа да му запали Хондата,а е бензинова,пък аз докато влязох в моята и и подадох ключа и тя замърка е как да я продам.По-добре да си карам по-слабичката кола,но и знам състоянието.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:Martous написа:Най-накрая дочаках да се оправи туй време, че направо ми беше дошло да гуша от снегове и студове... :D
Коментар
-
Pac3to написа:ivailo rachev написа:Martous написа:Най-накрая дочаках да се оправи туй време, че направо ми беше дошло да гуша от снегове и студове... :D
Коментар
-
Pac3to написа:ivailo rachev написа:Martous написа:Най-накрая дочаках да се оправи туй време, че направо ми беше дошло да гуша от снегове и студове... :DAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:Ааа не тоя път ходихме в Next,там се издадох ама не чак толкова много колкото в Импакта Аз Фантома дето продава това Браво го познавам и днес ще говоря с него как да направим с вала и ще го погледна.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар