Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да вече идва топло може и по-често,ама само кафенце или максимум две бири,че в края на месеца вкарвам колата за тунинг и трябват кинти
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Най-накрая дочаках да се оправи туй време, че направо ми беше дошло да гуша от снегове и студове... :D

Коментар

Martous написа:
        Най-накрая дочаках да се оправи туй време, че направо ми беше дошло да гуша от снегове и студове... :D
        Ти днес 15 пъти мина покрай мен и ни един път не ме видя,свиря аз ама нъцки.Като видите бял Фиат Пунто целия олепен с реклами свирете не поразия

Коментар

ivailo rachev написа:
          Да вече идва топло може и по-често,ама само кафенце или максимум две бири,че в края на месеца вкарвам колата за тунинг и трябват кинти
          Ко стана с ХГТ-то ще го бъде ли?
          Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
          Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Не не отказах се,като се сетих колко пари и мерак съм вложил в моята и буквално ми стана жал за нея и се отказах и в неделята на един комшия не можа да му запали Хондата,а е бензинова,пък аз докато влязох в моята и и подадох ключа и тя замърка е как да я продам.По-добре да си карам по-слабичката кола,но и знам състоянието.

Коментар

ivailo rachev написа:
              Martous написа:
              Ти днес 15 пъти мина покрай мен и ни един път не ме видя,свиря аз ама нъцки.Като видите бял Фиат Пунто целия олепен с реклами свирете не поразия
              аааа аз днес та видях метнах ама ти блееше ..айде айде :D :D

Коментар

Pac3to написа:
                ivailo rachev написа:
                Martous написа:
                Абе горе до стадиона ми се стори, че ми пресветна някой ама аз бях толкова замислен, че си помислих , че има ченгета и си сложих колана :D По късно и свирки чувах и се чудех ко пак съм напраил ... Днеска в Търново едно ченге ми метнало да ме спира аз не съм го видял... изобщо много заспала работа :D А и свирка нямам обикховенно мятам от вътре кат идиот или пресветкам :D

Коментар

Pac3to написа:
                  ivailo rachev написа:
                  Martous написа:
                  Ааа не съм те видял,пак ша съм гледал някоя пък Марто да на стадиона ти пресветках аз и после долу на светофара на Хумора ти свирих.

Коментар

Заспала Мара на завой... :D .. Колеги дайте да направим една културна среща скоро, а :P

Коментар

Колко културна?
                      Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                      Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Аз съм сигурен,че вече е културно от моя страна.

Коментар

А какво означава "културна"?
                          FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

ivailo rachev написа:
                            Ааа не тоя път ходихме в Next,там се издадох ама не чак толкова много колкото в Импакта Аз Фантома дето продава това Браво го познавам и днес ще говоря с него как да направим с вала и ще го погледна.
                            Мерси много за снимките вала вече е поставен и всичко е ОК.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Няма проблем колега,нали за това сме се събрали тук,да си помагаме.

Коментар

според мен културна среща означава когато освен пиене има и мезе иначе си е обикновено наливане
                                Fiat Punto 1.1

Коментар

Working...
                                X