тия от опел зимати си държат колите по гаражите за да не ръждясат затова си ходят без тях
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Габрово...
Collapse
X
-
Martous написа:Pac3to написа:Martous написа:Аз съм свободен както винаги :D Предлагайте място :P
Коментар
-
А мен питате ли ме как паля всяка сутрин на -17 и надолу с три годишен акумулатор и с дупка в него...А опелите ги оставете на мира,ще ги видите на пролет как ще хвърчат по пътищата естествено олекотени след зимата .Давайте нещо да се организираме по възможност за утре след обяд или в Неделя.FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Коментар
-
milcho_michev написа:А мен питате ли ме как паля всяка сутрин на -17 и надолу с три годишен акумулатор и с дупка в него...А опелите ги оставете на мира,ще ги видите на пролет как ще хвърчат по пътищата естествено олекотени след зимата .Давайте нещо да се организираме по възможност за утре след обяд или в Неделя.
Коментар
-
Martous написа:milcho_michev написа:А мен питате ли ме как паля всяка сутрин на -17 и надолу с три годишен акумулатор и с дупка в него...А опелите ги оставете на мира,ще ги видите на пролет как ще хвърчат по пътищата естествено олекотени след зимата .Давайте нещо да се организираме по възможност за утре след обяд или в Неделя.
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:bobo69 написа:тия от опел зимати си държат колите по гаражите за да не ръждясат затова си ходят без тяхFiat Punto 1.1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар