Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тия от опел зимати си държат колите по гаражите за да не ръждясат затова си ходят без тях
    Fiat Punto 1.1

Коментар

bobo69 написа:
      тия от опел зимати си държат колите по гаражите за да не ръждясат затова си ходят без тях
      а бе те ръждясали и без това. просто зимата не палят . Колега ти няма ли да дойдеш най-накрая да се видим
      Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
      Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Pac3to написа:
        Martous написа:
        Аз съм свободен както винаги :D Предлагайте място :P
        Ей тоя Фиат не го спираш начи :D
        О, изобщо.. :D от 28 декември до сега сум му навъртял 5 хиляди без нито един проблем :D :D

Коментар

Martous написа:
          Pac3to написа:
          Martous написа:
          Аз съм свободен както винаги :D Предлагайте място :P
          Ей тоя Фиат не го спираш начи :D
          О, изобщо.. :D от 28 декември до сега сум му навъртял 5 хиляди без нито един проблем :D :D
          А ние се мъчим с бравота и стилота. дееба тия котурници. Типото е желязно

Коментар

A, как бе :D ’де отиваш ти :D :DМайтап нека става весело :D

Коментар

Ооо тука миналата седмица в големите студове моята не бях я палил седмица и отгоре и акумулатора си беше на нея,докато влязох и и подадох ключа и тя запали
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Брях де тея яки акумулатори :D Моя седи ли 2 дена отвън и почва да вика нищъ нищъ нищъъъъ..... и умира праждежременно от зор :D

Коментар

Martous написа:
                  Брях де тея яки акумулатори :D Моя седи ли 2 дена отвън и почва да вика нищъ нищъ нищъъъъ..... и умира праждежременно от зор :D
                  какви 2 дена бе 8 часа и няма никои
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                    Martous написа:
                    какви 2 дена бе 8 часа и няма никои
                    Еми под ръчичка и спи горе до теб :D

Коментар

А мен питате ли ме как паля всяка сутрин на -17 и надолу с три годишен акумулатор и с дупка в него...А опелите ги оставете на мира,ще ги видите на пролет как ще хвърчат по пътищата естествено олекотени след зимата .Давайте нещо да се организираме по възможност за утре след обяд или в Неделя.
                      FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

milcho_michev написа:
                        А мен питате ли ме как паля всяка сутрин на -17 и надолу с три годишен акумулатор и с дупка в него...А опелите ги оставете на мира,ще ги видите на пролет как ще хвърчат по пътищата естествено олекотени след зимата .Давайте нещо да се организираме по възможност за утре след обяд или в Неделя.
                        Ами всеки да каже кога може и да се оточним най - накрая Офф: Неска Пацето на трития път трябваше да черпи :D Голям съм скитник с фифито :D

Коментар

Ами аз предлагам да е утре от 17:00. все пак по интересните мачове са от 14:45 и от 19:30. Така няма да ги изтървем. ВИе дайте предложение за място

Коментар

Martous написа:
                            milcho_michev написа:
                            Ами всеки да каже кога може и да се оточним най - накрая Офф: Неска Пацето на трития път трябваше да черпи :D Голям съм скитник с фифито :D
                            Ххахаха ами така е някой работят други обикалят насам натам с Фиати :D

Коментар

Hristian_Aleksiev написа:
                              bobo69 написа:
                              а бе те ръждясали и без това. просто зимата не палят . Колега ти няма ли да дойдеш най-накрая да се видим
                              ще си доида , но кога не знам а пък и в това време хич не е за път а и на работа трябва да се ходи от време на време :P надявам се по Велик Ден да успея
                              Fiat Punto 1.1

Коментар

Hristian_Aleksiev написа:
                                Ами аз предлагам да е утре от 17:00. все пак по интересните мачове са от 14:45 и от 19:30. Така няма да ги изтървем. ВИе дайте предложение за място
                                казваите аз съм за
                                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
                                X