Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прибрах се :D Втора среща трябва да има, инак аз си знам за терата :D :D :D

Коментар

радвам се че сте се събрали следващия път ще направя всичко възможно да си доида и аз и да се видим
      Fiat Punto 1.1

Коментар

аз се прибрах чак сега ходих да гледам шменти капели ----->мноо тъп филм
        STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside

Коментар

язък, че бърза толкова :D

Коментар

другия път може да удължим срещата и да не бързаме :D

Коментар

Аз не бързах :D :D

Коментар

Pac3to написа:
                другия път може да удължим срещата и да не бързаме :D
                Може ма трябва да е петък или събота. иначе няма как да се отиде на работа хаха
                Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

dqvola6669 написа:
                  Явно във филма няма Фиати за това си се разочаровал .За кафенце пак ще се съберем,но и на мен ми се иска да направим една кръчма някоя събота :D
                  Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Иво ти си първия човек които написа биричка с 7 правописни грешки... и аз съм зарибен да са срещаме по често,обаче моито работно време е мноо преебано иначе добре се получи и следващия път водете нещо което отдава топлинка
                    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Къде видя правописна грешка при мен бе и аз съм зарибен да се събираме по-често,то и моето работно време не е от най-хубавите,но ще се справим.Пък кво да отдава топлинка те ша се чувстват изолирани като започнем пак с нашите демпферни маховици. :D

Коментар

Тя мойта беше изявила желание да иде с мен ама аз я отсвирих по същата причина :D

Коментар

Абе аз имах една бивша(илян със синьото браво я знае),като заговерехме за коли и тя започваше да ме гледа все едно съм и изял закуската .Веднъж ме помоли да и дам да покара Фиата и аз и отказах,след което последва въпрос от нейна страна"ти кого по-обичаш мен или колата" иии отговора не и хареса :D

Коментар

хахахах ,че иво не си излъгал момичето поне :D..ей тва е свястно момче

Коментар

Еми така е казвам си истината

Коментар

ivailo rachev написа:
                                dqvola6669 написа:
                                Явно във филма няма Фиати за това си се разочаровал .За КАФЕНЦЕ пак ще се съберем,но и на мен ми се иска да направим една кръчма някоя събота :D
                                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
                                X