Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблема е паричен трябва да се свалят дюзите и да ги закарам някаде да ги изчистят и да се измие резервоара после да сменя 16 повдигача по 43 лв парчето и после да сменя гарнитурата на главата после маслото да сменя и накладки. после да си платя данъка 157 лв после на преглед после застраховка иииии чак др година ще стане цялата тая фатка междувременно ще си карам джетата 9/100 гас неска и сложих музика и стелки
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Здравейте диваци та трябва ми малко помощ търся фиат браво или пунто 2 1.8 или 2.0 искам да сравня номерата на дебитомерите ако някои познава някои които има или е навит да помогне да пише мерси

Коментар

с каква информация мога да помогна?
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

да ми кажеш номера на дебитомера

Коментар

утре че отвън е доста тъмно
            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

номера записан на самия дебитомер преписан дословно е - 46438836/GE109381 AFH70-13B хитачиако мога да помогна с нещо друго само пиши :D
              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eeeeee много лошо не пасват тряя да търся ХГТ на части да го е*а

Коментар

след обяд ще запиша номера на дебитомера от ХГТ-то на колегата AnotheR като се видим и ще ти пиша :DПоради неактивност на темата, тя става "нормална".Модераторски екип на fiat-bg.org
                  Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Здравейте колеги, утре ми предстой пътуване до Габрово кажете ми някое евтино местенце за една нощувка за двама с цени ако може. Ако някой мерне черно Плевенско купенце да свирка ще се радвам да се запознаем защото незнам да ли ще останем в събота до следобяд да доидем на срещата Ви. Благодаря за помоща предварително п.п. ако има и някой свободен утре да ни разведе из града ще е направо ..... нахално от моя страна нали хахахаха
                    Не карайте по-бързо от колкот вашият ангел пазител може да лети

Коментар

Здравейте колеги,първо честита нова година на всички и да не изброявам какво желая на всички,че няма да стигне мястото Нека да възродим тази тема и да вземем да се съберем вече,че като се видим по пътя не можем да се познаем :D нека всеки да каже кога му е удобно и да уточним някъв ден.На мен примерно ми е удобно всеки делничен ден след 19 часа,събота след обяд и неделя целия ден.Сега е ваш ред.

Коментар

Горе долу и на мен са ми тея удобните часове. като изключим неделя сутринта
                        Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                        Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Е не вярвам в неделя сутринта някой да се навие да излезем

Коментар

специално тази седмица на мен ми е удобно сряда и четвъртък по всяко време а за другата седмица общо взето когато кажете аз съм в болничен вмомента и съм като пенсионер--->постоянно свободен :D
                            STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside

Коментар

Добре за сега сме трима. Тъкмо няма да се притесняваме че няма да може да си намерим място
                              Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                              Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

здравеите, нищо, че живея в софия аз съм си габровец, така, че броите ме и мен . като си заидвам към габрово ще пиша и ако има мераклии да се видим ще се радвам много. :D
                                Fiat Punto 1.1

Коментар

Working...
                                X