Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами аз съм навит за 10-11 както кажете вие,а колегата AnotheR ще изрази ли мнение по въпроса
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Амиии аз сега съм наработа утре и други ден също и няма да мога в смисъл денни смени и така пък за нататък незнам ....Все пак пишете ако измислите нещо аз ако се откача ще дойда
      Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !

Коментар

съжелявам но утре отивам в село драгоновци по пътя за Севлиево ще има рц авто и авио шоу
        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Ами то тогава оставаме 2 човека и няма смисъл,а и аз преди обяд трябва да си отида до село да си оправя някак задното гърне,че в неделя пак ме чака път и може като се върна вечерта да се видим някъде,ако има още някои свободен.
          FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

за неделя вечерта аз съм навит,аз утре ще ходя с Борко на авио шоуто,та в неделя съм до 5 след обяд на работа и след това съм свободен

Коментар

Момчета,ако измислите нещо за довечера пишете,че аз ще пътувам цял ден и се надявам 16-17часа да съм се прибрал.Така,че ако пишете къде и кога,ако сте се разбрали нещо.
              FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

GbGz написа:
                съжелявам но утре отивам в село драгоновци по пътя за Севлиево ще има рц авто и авио шоу
                Като гледах репортажа по ТВ, страшно много се ядосах. Защо не съм знаел, да му се невиди.....Как мина, снимки имаш ли ?

Коментар

ами аз нямам снимки ако Борко GbGz има да ги пуска,а иначе не беше лошо там до сега не бях виждал хеликоптер от толкова близо

Коментар

нем нямам снимки имам само на фиата защото затъна гледам из другите форуми и пак не намирам нимки ето тук има разни снимки ама са от Ловеч http://modelistika.com/showthread.php?t=15236&page=2

Коментар

GbGz написа:
                      нем нямам снимки имам само на фиата защото затъна гледам из другите форуми и пак не намирам нимки ето тук има разни снимки ама са от Ловеч http://modelistika.com/showthread.php?t=15236&page=2
                      къде успя да затънеш бе човек?верно си пълен луд да излизаш извън асвалта с тая кола ако неможе да се съберете може да се включите в някоя от нашите сбирки
                      Honda CBR 900 RR
                      Suzuki GSF 400 Bandit
                      1.9 TD 100

Коментар

Колегата с пунтото оня ден не ми се върза на 8-мо що така ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Коментар

AnotheR написа:
                          Колегата с пунтото оня ден не ми се върза на 8-мо що така ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
                          Щото не иска да върви от 1 седмица трябва да му сменям повдигачите и гарнитурата на главата ... 500 кинта иначе няма проблеми аз се връзвам и то много често

Коментар

мчи прави го де :D аз мислех да спирам те видя ама малко бързах и викам друг път

Коментар

даи 500 марки и ще го оправя

Коментар

Хахах и аз неам бате аз ако имам 500 марки в тая криза ще се оженя и ще се разведа че и дете ще си напрая

Коментар

Working...
                                X