Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гледам на NikMar пунтото с едни нови джантета, свети свети. :DТо май твойте фичовци само наследниците ги карат, засичам Brava-та със щерката, Punto-то на сина. Май е време за трета.
    brava 1.6_v16 elx

Коментар

Офф, аз съм в бокса само трета ми липсва да я подкара жената и съвсем ще затъна, а иначе синът е мараклия на Пунтото за разлика от предните 2 рендата.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Ей габровци нещо се скатахте, ще се срещаме ли в събота?
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!

Коментар

Нищо не казвате, как мина срещата. Снимки има ли, няма ли? А изобщо имаше ли среща?

Коментар

Нещо май лабаво го дава те - дайте инфо къде и кога се събирате
            ALFA ROMEO 146 1.6 TS
            Fiat Multipla 1,9 JTD 110 hp, 2003

Коментар

Ето няколко от нашите сбирки и това са само ФИАТИТЕ , АЛФИТЕ са до тях но не се виждат.И аз съм Габровец и искам да дойда да се запознаем!Пишете къде и кога се събирате?Благодаря предварително - колеги
              Прикачени файлове
              ALFA ROMEO 146 1.6 TS
              Fiat Multipla 1,9 JTD 110 hp, 2003

Коментар

Shefy написа:
                Пичове, тази седмица ще си идвам към Габрово, ако сте навитаци събота да направим едно лайф-форумче, давайте предложения :D
                Много несериозно от твоя страна, пък и от другите дето се пишат за габровци във форума, само аз Пешо и синът и дъщерята се събрахме, е направихме си лафче ама като цяло несериозно отношение. Има едно предложение към членовете на клуба, ще се опитаме да направим карти за отсъпка към бензиностанции Херос, но за сега е само идея ще видим какво ще каже шефа, пък тогава само на сериозните ще даваме карти.

Коментар

колега няма книжка като я взема ще видиш че съм сериозен ...
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                    колега няма книжка като я взема ще видиш че съм сериозен ...
                    Човек като има желание намира начин, като няма намира причина.

Коментар

Ехоооооооооо, Габрово к’о ста???Нещо се загубихте!

Коментар

Ние сериозните сме си тук.

Коментар

NikMar написа:
                          :D ммм да така е,пък и разбрах че Ганчо ми е станал комшия ... и работата става сериозна.Сега затварям буркани със салатка и редя шишенца с ракия в мазата да си имаме занимавка зимата

Коментар

peho написа:
                            NikMar написа:
                            :D ммм да така е,пък и разбрах че Ганчо ми е станал комшия ... и работата става сериозна.Сега затварям буркани със салатка и редя шишенца с ракия в мазата да си имаме занимавка зимата
                            За тез неща дет си ги написал може и преди да е дошла зимата да те навестим да се позанимаваме.

Коментар

Аз довечерка ще проверя справя ли се. :D
                              brava 1.6_v16 elx

Коментар

motikas написа:
                                Аз довечерка ще проверя справя ли се. :D
                                Провери и заради мен

Коментар

Working...
                                X