Гледам на NikMar пунтото с едни нови джантета, свети свети. :DТо май твойте фичовци само наследниците ги карат, засичам Brava-та със щерката, Punto-то на сина. Май е време за трета.
Офф, аз съм в бокса само трета ми липсва да я подкара жената и съвсем ще затъна, а иначе синът е мараклия на Пунтото за разлика от предните 2 рендата.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Ей габровци нещо се скатахте, ще се срещаме ли в събота?
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ето няколко от нашите сбирки и това са само ФИАТИТЕ , АЛФИТЕ са до тях но не се виждат.И аз съм Габровец и искам да дойда да се запознаем!Пишете къде и кога се събирате?Благодаря предварително - колеги
Пичове, тази седмица ще си идвам към Габрово, ако сте навитаци събота да направим едно лайф-форумче, давайте предложения :D
Много несериозно от твоя страна, пък и от другите дето се пишат за габровци във форума, само аз Пешо и синът и дъщерята се събрахме, е направихме си лафче ама като цяло несериозно отношение. Има едно предложение към членовете на клуба, ще се опитаме да направим карти за отсъпка към бензиностанции Херос, но за сега е само идея ще видим какво ще каже шефа, пък тогава само на сериозните ще даваме карти.
колега няма книжка като я взема ще видиш че съм сериозен ...
Човек като има желание намира начин, като няма намира причина.
:D ммм да така е,пък и разбрах че Ганчо ми е станал комшия ... и работата става сериозна.Сега затварям буркани със салатка и редя шишенца с ракия в мазата да си имаме занимавка зимата
:D ммм да така е,пък и разбрах че Ганчо ми е станал комшия ... и работата става сериозна.Сега затварям буркани със салатка и редя шишенца с ракия в мазата да си имаме занимавка зимата
За тез неща дет си ги написал може и преди да е дошла зимата да те навестим да се позанимаваме.
Коментар