Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Я да драсна някъде,че Борко каза сок П.П. И аз не искам да чуя за акохол повече,снощи си взех една биричка,че уж много ми се беше допило,да ама не,изпих една глътка и я хвърлих понеже ми стана много гадно
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ко стана бре измряхте ли никви не пишете
      STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside

Коментар

Тука сме бе :D Пияните бог ги пази :D

Коментар

Айдеее вече има още едно Пунто ХГТ във Габрово.Колегата след обяд видял една обява за Пунтото и току що ходихме да го видим и той го купи

Коментар

Що излъга човека бре,дано да има гараж,че да има къде да седи за ремонти :D .Гледайте скоростната му кутия да е здрава само,то за 1000лв ще му направим нов двигател ако трябва,само за скоростите няма части,нито цели кутии за тези бигачки.
            FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

Всичко му е наред,съединителя е перфектен,както и кутията и това чудо върви да си е*е майката.

Коментар

хайде да му е честита новата бегачка и как му е ника на този пич да влиза тука че да си пишем и няма ли да вземем да се сабереме да си поприказваме за демпферни маховици пак
                STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside

Коментар

Ника му е bravo_na_4asti.Айде да се съберем,колегата ми и той ще се включва вече,а ние двамата сме на ТИ с демпферните маховици

Коментар

Абе с биричката и водката май сте по на ТИ
                    Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                    Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Неделя ще ходим на крушунските водопади които иска да идва
                      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Първо питай има ли оцелели след Гергьовден,че Иво последно като чух към 2 часа през нощта на Здравковец,че слушаха Лили Иванова и вече никой не се провикваше,а на другия ден телефона му беше изключен...Инъче аз последните две години ходя редовно на Крушунските водопади и Деветашката пещера и си заслужава,ама нещо сега ми се ходи някъде по балкана и ще видя какво ще ми скимне през почивните дни.
                        FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

Ооо тогава пихме до 5,а не помня да съм си изключвал телефона

Коментар

беше много зарибена неделя да земем да се съберем вече а ?
                            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

аиде де
                              Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                              Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

sorry za 6liokavicata oba4e zaminah za amerika i pi6a ot telefona toi ne moje na bg i taka 6te ste bez mene iii priqtno prekarvane

Коментар

Working...
                                X