Я да драсна някъде,че Борко каза сок П.П. И аз не искам да чуя за акохол повече,снощи си взех една биричка,че уж много ми се беше допило,да ама не,изпих една глътка и я хвърлих понеже ми стана много гадно
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Що излъга човека бре,дано да има гараж,че да има къде да седи за ремонти :D .Гледайте скоростната му кутия да е здрава само,то за 1000лв ще му направим нов двигател ако трябва,само за скоростите няма части,нито цели кутии за тези бигачки.
FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
хайде да му е честита новата бегачка и как му е ника на този пич да влиза тука че да си пишем и няма ли да вземем да се сабереме да си поприказваме за демпферни маховици пак
Първо питай има ли оцелели след Гергьовден,че Иво последно като чух към 2 часа през нощта на Здравковец,че слушаха Лили Иванова и вече никой не се провикваше,а на другия ден телефона му беше изключен...Инъче аз последните две години ходя редовно на Крушунските водопади и Деветашката пещера и си заслужава,ама нещо сега ми се ходи някъде по балкана и ще видя какво ще ми скимне през почивните дни.
FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Коментар