Пичове говорих с ogi от СФ да изпратi стикерчета ето ги и тях,напишете ми кои какво иска за да ги поръчам./безплатни са/ но недеите да се лакомите 1 малък кръгъл стикер 6 см, за ВЪТРЕШНО лепене 2 малък кръгъл стикер 6 см за ВЪНШНО 3 малък кръгъл стикер 10 см за ВЪТРЕШНО 4 голям стикер за задно стъкло за вътрешно 5 карти за зареждане за ЕКО 6 ключодържател с кръглото лого на ФФБ 7 светоотразители за деца, с логото на кампанията на ЕКО - обади се като стигнеш (фигура динозавърче). Поразпитай кои колеги имат деца, за да изпратя колкото е нужно, но да не се застояват у теб, защото са ограничен брои.
Пичове говорих с ogi от СФ да изпратi стикерчета ето ги и тях,напишете ми кои какво иска за да ги поръчам./безплатни са/ но недеите да се лакомите 1 малък кръгъл стикер 6 см, за ВЪТРЕШНО лепене 2 малък кръгъл стикер 6 см за ВЪНШНО 3 малък кръгъл стикер 10 см за ВЪТРЕШНО 4 голям стикер за задно стъкло за вътрешно 5 карти за зареждане за ЕКО 6 ключодържател с кръглото лого на ФФБ 7 светоотразители за деца, с логото на кампанията на ЕКО - обади се като стигнеш (фигура динозавърче). Поразпитай кои колеги имат деца, за да изпратя колкото е нужно, но да не се застояват у теб, защото са ограничен брои.
Аз искам такова ,ако може 2 малък кръгъл стикер 6 см за ВЪНШНО
Какви привилегии се ползват с картата на Еко Петролеум
От ТРИ до ПЕТ СТОТИНКИ отстъпка за пропан-бутан , а за другите горива и повече.В почивните дни и по-големи отстъпки дават .Аз в неделя заредих в Севлиево и цената на газовата смес я редуцираха от 1.40 на 1.37.
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Аз искам такова ,ако може 2 малък кръгъл стикер 6 см за ВЪНШНО
Колега, сега ти виждам аватара и колата в "гаража"...Тва Браво твоето, ако не се лъжа, щяхме да го купуваме ние едно време, като взимахме нашето.Но имаше ударено на тавана, а и нещо не ни хареса как работи двигателя, и не го взехме. Беше в една автокъща в Габрово...Всъщност сигурен съм, че е същото, щото имам негови снимки от тогава.
Стикерите са в мен както и ключодържатели ,и карти за ЕКО ,флаери за форума.При първото пътуване към Търново ще мина през Шипка и ще ги оставя на колегата GbGz.Ако имате други идеи за по-скорошно пристигане при вас споделете.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Иво днеска двата пъти те видях ама все късно :D То може и повече да си ме засякъл :D Иначе доста време мина от последната среща.. хаиде да се задеистваме, че се излагаме :D Четвъртък пак нещо а-у, кво ще кажете
Коментар